Fun

Als ik miljonair zou zijn dan…

… zou ik mijn belangrijkste spullen pakken en op het eerste vliegtuig naar Amerika stappen. Tenminste, dat is wat ik al een tijdje roep. Door films en series heb ik een fascinatie met Amerika. Hoe zou het zijn om daar te wonen? Hoe ziet de Grand Canyon er nou eigenlijk écht uit? Hoe is het om door Hollywood te lopen? Of juist door New York? ‘Zucht.’ Ach, dromen mag. En dus heb ik een lijstje gemaakt voor als ik ooit – per ongeluk, toevallig – miljonair mocht worden.

 1. ROAD TRIP AMERIKA
  Nou ja, deze heb ik hierboven al beschreven. Ik zou zeker een road trip maken en misschien zelfs wel verhuizen naar Amerika. Ach, wie weet… En alsof het daar nou veel beter is dan hier? Dat zien we dan wel weer.
 2. WERELD REIS
  Goed, ik zou niet alleen in Amerika blijven. Ik zou zeker ook iets van de rest van de wereld willen zien. Op Pinterest ben ik al zoveel moois tegen gekomen. Ja, ik zou écht overal naar toe willen.
 3. EEN HUIS BOUWEN
  Of dat nou in Nederland, in Amerika of ergens anders ter wereld is. Als ik miljonair zou zijn, dan zou ik mijn eigen droom huis laten bouwen. Badkamer met bubbelbad, een normaal bad, een heerlijk grote douche. Een bioscoopje om heerlijk te relaxen met films en Netflix. Zwembad en fitnesszaal waar uiteraard ook een personal trainer langs komt. Een keuken met kookeiland en luxe apparaten die we nu eigenlijk ook willen hebben, maar waar we nu geen plek voor hebben. En zo nog véél meer eisen…
 4. NIEUWE AUTO
  Ja, een nieuwe auto zou ook gewenst zijn. In ieder geval 5-deurs, stuurbekrachtiging, ramen die automatisch open gaan. Chauffeur? Mwoaa… dat gaat misschien wel erg ver want ik vind autorijden over het algemeen wel leuk. Of misschien zo nu en dan….
 5. STOPPEN MET WERKEN
  Nee, ik zou niet niks gaan doen. Daar ben ik ook het type niet voor. Maar ik zou wel stoppen met mijn huidige baan in het onderwijs om andere projecten op te zetten. Misschien wel onderwijs support in ontwikkelingslanden? Daar heb ik verder nog niet over nagedacht. In ieder geval wil ik dan de ruimte om alle dingen te doen waarin ik mezelf kan ontplooien en nieuwe dingen kan ontdekken. De vrijheid hebben om te doen qua werk wat ik wil.
 6. VAKANTIE(S)
  Nee, dit is niet hetzelfde als mijn wereldreis of road trip. Met dit punt bedoel ik dat ik al de lieve mensen om mij heen mee zou nemen op een geweldige vakantie. Samen genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft.

Wat heerlijk om hier aan te denken. Ik krijg het er meteen helemaal warm van. Een gelukzaligheidsgevoel komt over me heen. Dat is ook de bedoeling van dromen toch?

Wat zou jij doen als jij miljonair wordt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close