De favoriete speeltjes van Isabelle | februari 2018

Wat kan een baby heerlijk spelen. Ik ben al dolverliefd op mijn dochter, maar als ze zo lekker aan het spelen is – en ondertussen lekker brabbelt – dan smelt ik gewoon. Zó leuk om te zien! Ze heeft echter wel een voorkeur voor speeltjes. Dat is duidelijk te zien en stiekem ook wel erg schattig. Heerlijk dat ze al zo haar eigen willetje heeft! Vandaag laat ik jullie zien wat haar favoriete speeltjes zijn momenteel.

Bright Starts O Ball rammelaar

Hoe ik bij deze bal gekomen ben weet ik niet meer precies. Ik verwacht dat ik hem bij meerdere mensen gezien heb. Hoe dan ook: deze bal is een groot succes! Door de grote gaten is hij makkelijk te pakken en ook vast te houden. Het rammelen is uiteraard ook leuk. Isabelle kan dan al goed met deze bal op en neer zwaaien. Daarnaast probeert ze de bal ook in haar mondje te stoppen en dat ziet er vooral erg grappig uit! Als de bal in de box in de buurt ligt, pakt ze hem zelf. Ze kan zichzelf hiermee echt heel lang vermaken!

Sophie de Giraf

Toen ik afgelopen september naar een perspresentatie mocht, leerde ik voor het eerst Sophie de Giraf kennen. Ik was vooral verliefd op hoe Sophie er uit zag, nog voordat ik wist wat het was. Sophie is een bijtspeeltje en blijkbaar erg populair. We hadden van mijn zus al een bijtring gekregen van Sophie, maar ‘grote’ Sophie valt veel beter in de smaak. Ze kan haar super makkelijk pakken en stopt haar regelmatig in haar mondje. Ze moet ook vaak lachen als ze Sophie ziet. Misschien dat we over een tijdje de bijtring weer moeten laten zien en kijken of ze het dan beter herkend. Hoe dan ook: Sophie gaat overal mee naar toe.

Infantino Go Gaga Grow With Me speelkleed teepee

Al een hele tijd geleden kwam ik dit super leuke tipi speelkleed tegen bij de Prenatal. We hadden alleen al een babygym en dus leek het me onzin om deze ook nog aan te schaffen. Daarnaast vond ik hem ook best prijzig. Toch bleef hij door mij hoofd spoken. Vooral omdat hij niet alleen voor baby’s te gebruiken is, maar mee groeit. Zo zou hij tot een jaar of 3 zeker te gebruiken zijn.

Een ruime week geleden kwam ik hem weer tegen en begon het toch te kriebelen. Toen bedachten we ons dat mijn schoonmoeder nog wilde weten wat zij voor Isabelle kon kopen. Nou: deze tipi leek ons wel wat én als het te duur was, zouden we wel bijleggen. Zo geregeld dus!

Ik kan je vertellen: dit was écht een hele goede beslissing! Ze heeft zoveel lol in haar tentje! In de punt hangt een mobiel en daar zit een spiegel aan. Ik kan je vertellen: Isabelle is dol op spiegels. Alleen al daarom is dit tentje een hit. Maar ook de speeltjes aan de mobiel begint ze nu langzaam maar zeker op te zoeken en mee te spelen. En natuurlijk speelt ze in haar tipi ook met de rammelaar bal en Sophie. Driedubbel pret dus!

Wat zijn van jullie kinderen de favoriete speeltjes?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close