weekvlog 168

Met PEUTER naar het THEATER, tante ANNIE PANTS & eindelijk GELUK! | Vlog 168

Wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog! Deze week zie je aan welk tv-programma mijn zwager heeft meegedaan en maak ik van Roy Daddy Shark. Op zondag ben ik héél vroeg beneden met Isabelle en hartstikke moe, maar ben ik ook trots op mezelf voor wat ik gedaan heb. We gaan voor het eerst met Isabelle naar het theater. Ik ben weer lekker in de wandel-mood en doe dat lekker veel. Ook gewoon in mijn Tante Annie Pants, haha! De peuter probeert duidelijk te maken dat de quich toch echt een pizza is (wat jij wil schat). Ik doe voor het eerst sinds mijn gekneusde hand weer een workout en ik heb een probleem met de Mirena Spiraal. Daarnaast krijg ik van Lucas een kopstoot en dat is niet heel erg fijn kan ik je vertellen. Je ziet een klein stukje ‘behind the scenes’ van mijn nieuwe intro die er aan gaat komen. Ik ben mega MEGA blij want ik kan iets van mijn bucketlist afstrepen. We passen op mijn neefje en nichtje en ik ga met mijn nichtje naar de bioscoop. Dat en véél meer in deze weekvlog! Have fun!

Klik hier om weekvlog 168 te kunnen zien op YouTube.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Ik vond dit zelf oprecht een hele leuke vlog. Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close