Maskertjes en nog meer verwennerij | Keeping Up With Natasja #123

Wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog op Natasjaonline.nl! Het is – al zeg ik het zelf – weer een hele leuke vlog geworden. Op zaterdag hadden we verjaardag van ons leuke nichtje, verwende ik mezelf met een maskertje én keken we de finale van ‘Wie is de Mol?’. Op zondag was er storm en ons huisje stortte in elkaar. Op maandag en dinsdag heb ik niet gevlogd, want er gebeurde niets bijzonders. Op woensdag kreeg ik een leuk perspakketje binnen die ik met veel plezier op donderdag uittestte. Nou ja, één van de cadeautjes. En op vrijdag werd ik nog meer verwend door Cosmo Hairstyling. Maar daar komt later nog een artikel over online voor als je geïnteresseerd bent. Maar geloof me als ik zeg dat ik heerlijk verwend ben! Dat was dus een hele fijne week! Deze video bevat gekregen producten en diensten.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week? En verwennen jullie jezelf wel eens?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close