Handig moeilijke plekjes schoonmaken met de Multi Scrubber van CleanRite

Als ik iets niet ben, dan is het een schoonmaak koningin. Schoonmaken is absoluut het minst favoriete ding om te doen. Altijd. Ik ben altijd héél blij als alles weer klaar is, want dat geeft rust, maar de daad zelf… Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om de Multi Scrubber van CleanRite te testen, nam ik hem met beide handen aan. Zouden de allervervelendste klusjes nu makkelijker gaan?

Wat is de CleanRite Multi Scrubber?

De CleanRite Multi Scrubber is een krachtige detailreiniger die ontwikkeld is om sneller, makkelijker en grondiger schoon te maken op plekken die normaal gesproken heel vervelend zijn om schoon te maken. Denk aan douchetegel randen, opstaande randjes, inkepingen en nog veel meer onhandige oppervlaktes. Met 10.000(!) scrubs per minuut is de Multi Scrubber tot wel 25 keer sneller dan de menselijke hand!

In de standaardverpakking zit de scrubber, een touwtje die je aan het uiteinde kunt vastmaken om zo de scrubber om je pols te hangen en twee opzetborstels. De ene is groot en plat en de andere is klein en puntig zodat je in alle hoeken en naden kunt komen.

De CleanRite Multi Scrubber werkt op batterijen, maar is wél waterproof. Dus ook ideaal om onder de douche te gebruiken! De batterijen zijn inbegrepen.

Verschillende opzetborstels

Naast de twee standaard meegeleverde opzetborstels, is het mogelijk om nog andere opzetborstels te bestellen, zodat je voor ieder karweitje een goede borstel hebt.

 • De medium opzetborstel
 • De zachte opzetborstel
 • De grote opzetborstel
 • De conische opzetborstel
 • De scrubbie opzetborstel (waar losse scrubbies op moeten)

Op de site van CleanRite kun je lezen waar iedere opzetborstel het beste voor werkt en waar hij voor bedoelt is.

Vervelende karweitjes

Wat ik altijd vervelend vind, zijn van die aangekoekte resten op het fornuis. Voornamelijk te vinden rondom die ronde knoppen waar het vuur te vinden is. Je moet altijd mega hard scrubben om die plekken weg te krijgen. Dat gaat met de Multi Scrubber i.c.m. een scrubbie echt heel goed. En zie je die rand langs mijn kookplaat? Die is ook altijd mega irritant. Met de conische opzetborstel krijgen we dit nu ook véél makkelijker schoon.

Voor grote oppervlakte, zoals de rest van de kookplaat, vind ik het makkelijker om gewoon een doekje te pakken. Dat lijkt me toch sneller gaan dan het gebruik van de CleanRite.

Verder vind ik de CleanRite ideaal voor de douchecabine! De randen van de tegels alsook al die randen rondom de deuren van de douche zijn weer helemaal netjes schoon.

Is het een aanrader?

Voor alle rotkarweitjes als randjes en voegen e.d. is het absoluut een aanrader. Of ik de Multi Scrubber handig vind voor grotere oppervlakten? Nee, deze elektrische schoonmaakborstel is niet perse sneller dan met de hand en een doekje. Ik denk zeker dat dit mijn schoonmaak routine makkelijker kan maken, maar wel voor specifieke plekken.

Handig om te weten is dat je hem bijvoorbeeld ook voor de velgen van je auto kunt gebruiken. Dat hebben wij nog niet geprobeerd, maar weet in ieder geval dat het kan. Net als de BBQ, de oven, het toilet.

De standaardset kost €14,99 en is te bestellen (net als alle andere opzetborstels en schoonmaak benodigdheden) op de site van CleanRite.

Hoe graag doe jij het huishouden?

Dit artikel bevat gekregen producten | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

 • Maaike Manheim

  21 maart 2019 at 22:17

  Ziet er wel interessant uit! Heb in de douche al eens een oude electrische tandenborstel aan het werk gezet, want hier natuurlijk niet veel vanaf wijkt. Best wel een slim idee van de makers voor inderdaad de rotklusjes!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close