Heerlijk slapen deze winter (+ winactie!)

Ik ben een echt zomerkind. Ik hou van de zon. Daarom heb ik minder met de winter. De sneeuw vind ik prachtig. Tenminste, als ik niet weg hoef. Maar verder….? Nee, die kou vind ik maar niks! Het liefst blijf ik dan binnen. Lekker in pyjama. Over mijn pyjama gesproken: als het zo koud is, kom ik liever niet eens uit bed. Ik hou van mijn bed! Vooral van een verschoond bed. De stof van het dekbedovertrek doet dan ook veel. Zo slaap ik lekkerder met het ene overtrek dan met het andere. Wat ik vaak doe is mijn fijne overtrek in de was en die – nadat hij uit de droger komt – meteen weer op bed. Wat denk je dat er een paar weken geleden gebeurde? Trek ik per ongeluk mijn fijnste overtrek kapot. NOOOOOO! Ik flink balen, want die krengen zijn nog best duur. Vooral de fijne stofjes. Wat was ik blij dat LivingComfort mij na twee jaar weer eens benaderde voor een samenwerking. Het kussen wat ik in 2015 mocht testen, gebruik ik nog steeds iedere avond – en andere momenten dat ik op/in bed lig – met veel liefde. Deze keer mocht ik – zoals het lot bepaald heeft – een dekbedovertrek uitkiezen én mag ik ook iemand van jullie blij maken met een dekbedovertrek naar keuze!

Ik koos voor het dekbed met de naam Brussel Zwart. Voor mij hoeft een dekbedovertrek niet veel tierelantijntjes te hebben. Daarnaast kijkt zwart chique en vind ik het mooi staan bij onze paarse muur.

Het dekbedovertrek bevat voor de helft een patroon en dat vind ik echt heel chique! Het is super subtiel en zorgt ervoor dat het zwarte overtrek niet saai oogt.

Kijk hoe mooi!! Ik vind het echt prachtig! Toen Roy thuis kwam, appte hij ook meteen dat hij het dekbedovertrek zó mooi vindt!

Maar het allerbelangrijkste: hoe voelt het dekbedovertrek aan? Toen ik hem uit de verpakking haalde voelde hij super licht. De stof is mooi ademend en dat is wel prettig. Dat komt doordat hij gemaakt is van micropercal. Ook voelt hij zacht en fijntjes aan. Toen ik eronder ging liggen wist ik het meteen: dit is absoluut een hele goede vervanger van mijn kapotte favoriete dekbedovertrek.

Wat ik daarnaast een pluspunt vind, zijn de drukknopjes aan de onderkant. Zo kan het dekbed er niet uit glijden! Nog een pluspunt is dat dit dekbedovertrek extra lang is, waardoor ik de onderkant van het dekbedovertrek onder mijn matras kan doen, zonder dat het dekbed halverwege het bed komt te liggen. Bij mij moet het dekbedovertrek aan het voeteinde echt vast liggen. Als hij los ligt word ik helemaal geïrriteerd. Dit dekbedovertrek is extra lang en daardoor ideaal! Ook voor Roy is dit fijn. Die houdt er dan namelijk weer niet van als het dekbed vast ligt. Vooral omdat hij zo lang is en korte overtrekken vaak halverwege zijn lichaam komen als ik de onderkant vast zet onder het matras. Zo zijn we allebei tevreden! Zijn kant kan los en mijn kant vast, want het overtrek is lang genoeg. Heerlijk!

Win een dekbedovertrek naar keuze!

Ik mag van Living Comfort Textiel een dekbedovertrek naar keuze weggeven aan een van mijn lezers. Want wie wil er nou niet graag liggen onder een fijn dekbedovertrek? Je maakt kans door de Facebook pagina van Natasja Online te liken en onder het bericht van deze actie een reactie te plaatsen met daarin waar jij over droomt.  Ik droom bijvoorbeeld om ooit een grote rondreis door de USA te maken. Je kunt extra kans maken door ook Natasja Online op Twitter en Instagram te volgen.

Living Comfort dekbedovertrek naar keuze

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close