TV

Deze TV programma’s kijk ik momenteel | Augustus 2018

Hoewel ik veel naar de televisie kijk, kijk ik niet zo heel vaak programma’s op tv. Ik kijk meestal Netflix of een serie of film op DVD of Blu-ray. Maar daar is sinds de zomervakantie een verandering in gekomen. Ineens kijk ik vrijwel iedere dag maar liefst 3(!) programma’s. Ben je benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Utopia 2

©TalpaTV

Altijd al ben ik gek geweest van dit soort reality-programma’s. Vanaf Big Brother vond ik het mega interessant om te kijken wat andere mensen doen. Want hé, eigenlijk is het niet meer dan dat. En nu ik er zo over nadenk, is dat hetzelfde als het bekijken van vlogs. Maar goed. Utopia 1 heb ik eigenlijk nooit gekeken. Geen idee waarom. Misschien ook wel omdat er geen einde aan zou kunnen zitten? Hoe dan ook kijk ik nu wel Utopia 2. Overigens niet vanaf het begin. Ik kijk het pas sinds de laatste bewoner er bij is gekomen. Joaquin is mijn neefje en dat maakt het des te interessanter om naar te kijken natuurlijk!

Ik weet nog niet zo goed wat ik van het programma vind. Voornamelijk omdat er zoveel geruzied wordt en die samenleving maar niet van de grond lijkt te komen. Maar zoals ik net ook al vertelde vind ik het bekijken van mensen wel interessant. En dat in combinatie met mijn neefje maakt het dat ik nu dagelijks Utopia volg.

Utopia 2 is iedere werkdag te zien op SBS 6 van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Lucky 13

© Wessel de Groot

Per toeval keek ik het laatste stukje van Lucky 13 omdat het voor Utopia komt. Lucky 13 is een quiz die je mee kunt spelen via een app op je telefoon of tablet. Ik ben dol op spelletjes en ook op quizzen, dus heb ik de app gedownload om eens te kijken wat het nou precies is. Je krijgt 13 vragen en als je die allemaal goed hebt ingevuld binnen de tijd, ontvang je geld. Hoeveel geld is afhankelijk van het aantal spelers die ook alle vragen goed hebben. Zo wordt er onder alle winnaars in de eerste ronde €1000 verdeeld en in de tweede ronde zelfs €2000! Eerlijk: je wordt er niet rijk van, want meestal win je maar iets van €1, hoewel het ook wel eens is voorgekomen (maar bij hoge uitzondering) dat er ruim €20 verdeeld werd. Je speelt gratis mee en het kost je niets anders dan een half uurtje tijd en wat plezier.

Ik heb nu al een paar keer wat gewonnen. Als je wint moet je je e-mailadres invullen en krijg je een mail met hoe je het geld wilt ontvangen. Dit kan via je bank maar kan ook gestort worden op je Pay-pal account. De volgende dag staat het op je rekening. Toch leuk om gratis een beetje extra te winnen/krijgen.

Lucky 13 is iedere werkdag te zien op SBS 6 van 18.30 uur tot 19.00 uur.

House of Talent

© TalpaTV

Lucky 13 kende ik omdat het voor Utopia kwam. Maar zoals je net al aan de tijden kon zien, is daar verandering ingekomen. Dat komt door het nieuwe programma House of Talent. In dit programma zijn er 8 muzikale talenten gekozen die nu in het House of Talent in Hilversum wonen, daar samenleven en muziek maken. Zij hebben een manager gekregen en moeten nu aan de top zien te komen door optredens te genereren en hoog te scoren op social media. Maar net als in iedere realitysoap, moet ook hier eens in de zoveel tijd een talent het huis verlaten.

Ik vind House of Talent echt een leuk programma, hoewel het zich van mij wel meer op de muziek en groei had mogen richten. Nu zien we vooral 8 mensen die samenwonen en allemaal verschillend zijn. Je snapt dat er ruzies en irritaties hierdoor ontstaan. Natuurlijk zie je ze ook muziek maken en naar optredens gaan, maar daar had van mij nog meer de focus op mogen liggen. Toch vind ik het reuze interessant naar wat voor optredens ze gaan en hoe de muziekwereld werkt.

House of Talent is iedere werkdag te zien op SBS 6 van 19.00 uur tot 19.30 uur.

Zijn er nog andere programma’s die ik kijk?

Momenteel dus niet. Maar ik kijk eigenlijk altijd Temptation Island (net afgelopen) en Expeditie Robinson (begint weer bijna!). Daarnaast kijk ik sinds afgelopen jaar ook graag Wie Is De Mol, De Luizenmoeder en Kroongetuige.

Welke programma’s kijk jij op tv?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close