Sporten in de ochtend?

Whoa?! What just happened to me? Ik schrok wakker omdat ik dacht dat ik de wekker vergeten was te zetten. Al snel – zeg maar zo’n minuutje later – besefte ik me dat ik weer verder kon slapen. #ThankGodItsWeekend! Maar… Dat was nog niet eens het ergste. Nee. Het feit is dat ik me bedacht dat ik er wel uit zou kunnen om een rondje te hardlopen. Ik én hardlopen? Never been BFF’s! Ik loop nu al elke vrijdag middag hard met collega’s en dat bevalt me prima. Maar om zelf te lopen, mis ik nog wat motivatie. En had ik al verteld dat dit gebeurde om 06.25 uur? #CrazyLady 

En dus lig ik nu – nog steeds – in bed, mezelf te verbazen en typ ik deze blogpost in de WordPress app op mijn telefoon. Stiekem voelde ik me wel trots. Ik. Ik die er zó vroeg uit zou komen – op een vrije dag nog wel! Belangrijk detail! – om te gaan sporten.

En dus lig ik nu wakker in tweestrijd. Enerzijds zou ik mezelf super stoer vinden als ik er nu daadwerkelijk uit zou gaan om te rennen. Anderzijds ben ik bang dat de luie ik het toch gaat winnen. Mijn bedje is zo lekker warm…!

Nee, ik verklaar anderen ook altijd voor gek als ze op hun vrije dag er zo vroeg uit gaan om te rennen. En om die reden besluit ik nog te blijven liggen. Misschien bedenk ik me om een uurtje of 9. Dat vind ik een menselijke tijd. En dat, mijn lieve lezers, heb ik in het weekend al zo vaak gedaan. Alhoewel dat vandaag niet gaat gebeuren. Ach, ik hoef dan ook niet zo nodig een #fitgirl te zijn.

Wat is voor jou de vroegste tijd om uit bed te komen om te sporten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

16 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close