WEEK 10 & 11: Misselijk en nog meer misselijk

De afgelopen twee weken bestonden voornamelijk uit misselijkheid. Die werd alleen maar meer, jammer genoeg. Ik voelde me flink beroerd en dat is geen pretje. Zeker wanneer je denkt dat het weer voorbij is en je dan ineens toch ’s middags weer misselijk wordt. Bah!

Heel veel heb ik over de afgelopen twee weken ook niet te vertellen. Vandaar dat ik ook zo laat pas weer een berichtje online gooi.
Ik heb nog altijd wel dezelfde kwalen:

  • Misselijk
  • Vermoeid
  • Veel (kunnen) slapen
  • Hormonen…..

Wat ik erg leuk vind, is dat ik langzaam maar zeker een babybuikje begin te krijgen! Yay! En wat ik nog leuker vind: morgen hebben we de termijnecho! Als die goed is gaan we het daarna openbaar op Facebook zetten (want anders is het niet officieel ;)). En dan maak ik daarna snel bekend – waarschijnlijk in het weekend – wie ik ben. #zinin!

Zo, dat was mijn korte berichtje van vandaag. Jullie zien me snel weer terug!

bron afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close