7 redenen waarom de herfst stom is

Ik hou van de lente. Ik hou van de zomer. En zelfs de winter vind ik niet eens zo heel erg. Maar herfst…. Of in ieder geval het herfstweer. BAH! En ja er zijn heus ook wel mooie dingen aan de herfst. Zoals de foto hierboven die ik maakte toen ik met Odin aan het wandelen was. Maar gezien er al zo veel bloggers zijn geweest die over de mooie dingen van de herfst geschreven hebben, schijf ik in deze blogpost 7 redenen waarom de herfst stom is. 

  1. Regen. Nee, ik word er gewoon niet gelukkig van. Haren nat. Kleding nat. Binnen vies door natte schoenen.
  2. De kou. En nee, niet dat het 10 graden is. Maar écht met wind. En als het nog regent is het al helemaal niks. Dan is het pas écht koud!
  3. De bladeren op de grond. Zeker als het geregend heeft. Het is dan onwijs glad. Onvoorziene gladheid, daar houd ik niet van.
  4. Grijze lucht. Ik word er gewoon enorm somber van. En vaak heb ik helemaal geen zin om dan nog iets te doen. Oh, en mijn inspiratie wil dan niet op gang komen. Grrr…
  5. Donker. Het wordt elke dag steeds eerder donker. Oh en ’s ochtends vroeg word ik wakker en is het… donker.
  6. Dood. Alles om je heen gaat dood. De bloemen en bomen verliezen hun bladeren. Oké, vooruit het is niet écht dood, maar het ziet er wel extra somber uit.
  7. Spinnen. Véél meer spinnen… En nog meer… En nog meer… En….

Waarom vindt jij de herfst stom?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

29 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close