Natasja’s Weight Watchers Avontuur #9 | Het gaat even niet zo goed

Wat een dramatische titel. Maar ik neem aan dat je het wel begrijpt. Ik voel mezelf prima, maar het Weight Watchers avontuur momenteel even niet. Ik heb de laatste weken even niet de goede mindset en eet heel erg ongezond. Niet per se heel erg, maar stiekem ben ik er wel weer klaar mee. Dus tijd om de goede mindset terug te vinden. Toch zonde als je eindelijk onder het gewicht van voor je zwangerschap zit, om dan weer aan te komen. Hoewel dat dan uiteindelijk ook wel weer mee valt…

Eten, eten, eten

Ik heb gewoon enorm veel behoefte aan eten zonder na te denken of dit wel verstandig is. Heus weet ik dat het dat natuurlijk niet is, maar uiteindelijk moet ik natuurlijk wel zonder na te denken de juiste keuzes kunnen maken. Maar ja, ik heb nou eenmaal vaker cravings naar ongezond dan gezond haha! Kom maar op met de chips, pizza en friet. 😉

Mindset aanpassen

Ik kan natuurlijk alleen maar afvallen als ik mijn mindset ook kan aanpassen. Het is niet per se een kwestie van willen. Want ik wil heus wel. Het is meer een kwestie van doorzetten, doorpakken en vasthouden om vervolgens die mindset en focus daar te houden. Maar dat is best lastig om te doen. Gelukkig wil Roy de laatste tijd ook afvallen. Moet hij wel stoppen met suikervrije testtaarten maken voor Isabelles verjaardag aan het einde van deze maand. Het is toch zonde om weg te gooien, maar hij is ook niet echt gezond.

De stand na 30 weken Weight Watchers

Oké. Ik heb dus behoorlijk wat gegeten. Ik ben de laatste week wel weer wat actiever geweest, maar of dat echt opweegt tegen het ongezond eten…? Nou, ja! Mijn gewicht is sinds de laatste update maar met 0,1 kg omlaag gegaan. Dat is natuurlijk niet veel, maar je kunt ook zeggen dat ik stabiel ben. Dus hup Natas, weer je best gaan doen. Dan is er bij de volgende update weer genoeg van af! Hoop ik… 😉

Welke goede tips kun jij mij geven om mijn mindset op orde te krijgen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

  • Carolien

    3 september 2018 at 08:06

    Lastig! Ik zit niet in een soortgelijke situatie maar toen ik vorige jaar aan de prednison moest en 15 kilo aankwam ben ik de 30 dagen plank en 30 dagen squat challange gaan doen. Daarnaast dronk ik altind koffie met melk en suiker en liet toen de suiker weg etc. Als ik dan ergens trek in had ging ik water drinken. Al deze dingen droegen bij dat ik nu ongeveer 12 kilo van de aangekomen 15 kilo kwijt ben. Heb al 2 maandjes niet meer op de weegschaal gestaan maar aangezien ik mijn oude kleding weer pas denk ik dat alles er wel af is. Zorg voor een fles water bij je in de buurt en drink dat ipv iets te eten.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close