FRIDAY FAVOURITES | Onmisbare apps voor bloggers!

Het is weer tijd voor de Friday Favourites! Vandaag laat ik zien welke 5 apps je als blogger écht moet hebben en waarom. Ik heb een hoop plezier van de onderstaande apps en ik hoop dat ik jou – als blogger zijnde – hiermee kan helpen. En ben je geen blogger? Misschien inspireert het je dan toch om te bloggen. Geen idee waarom, maar you never now ;), hahaha! Daarnaast zitten er ook een paar apps tussen die – als je geen blogger bent – ook erg handig zijn.

 1. WordPress of Blogger
  Waarschijnlijk werk je of met WordPress of met Blogger. Hoe handig is het dan om dit medium ook als app te hebben? Altijd je berichten typen én uploaden, verbeteren en aanpassen, reageren op reacties, statistieken bekijken. Dit werkt zo in ieder geval voor WordPress. Ik weet niet precies hoe de app van Blogger werkt, maar waarschijnlijk komt het op hetzelfde neer. Dit is dus duidelijk een must-have app voor elke blogger!
  WordPress: iOS | Android
  Blogger: iOS | Android

 2. Google Analystics / Google Adsense
  Twee verschillende apps die ik toch maar even bij elkaar gooi. Ze zijn allebei van Google en de kans is groot dat je ze allebei gebruikt. De meest stabiele stats over je site kun je vinden op Google Analystics. Mits je je site hiervoor hebt aangemeld. Dit laatste geldt eigenlijk ook voor Adsense. Ik vind het super cool dat je via de Analystics app meteen kan zien hoeveel bezoekers er op dat moment online zijn en je kunt tot een week terug zien op welke tijden je site het drukst bezocht is. Ideaal voor het posten van je artikel. Daarnaast zie je vanuit waar de bezoekers op je site gekomen zijn. Op Adsense zie je meteen je inkomen die dag, het totaal die maand en het totaal dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Dus heb je je site bij allebei of één van deze Google services aangesloten, dan zijn deze apps super leuk om ook te hebben.
  Analystics: iOS | Android
  Adsense: iOS | Android

  wunderlist

 3. Wunderlist
  Ik ben écht serieus verslaafd aan deze app. Op Wunderlist kun je allerlei lijstjes maken. Of dit nou is voor je blog ideeën, to do lijstjes of je boodschappen. Je kunt aanvinken wat je klaar hebt en je kunt zelfs herinneringen instellen als iets echt gebeurt moet zijn bijvoorbeeld. Daarnaast kun je lijstjes ook delen met anderen, wat ook erg praktisch kan zijn én is hij ook te downloaden op je computer. De app en de computer syncen met elkaar, wat dus ideaal is! Dit is dus ook zeker een goede app voor als je geen blog hebt!
  iOS | Android

  my week app

 4. My Week
  My Week is een app die ik nog niet zo lang heb. Ik was op zoek naar een app in combinatie met een echte website waarop ik een planning kan maken per dag en die ik uiteraard ook kan afvinken en eventueel kan verplaatsen. Dat heb ik gevonden via weekplan.net. Via deze site kun je je planning maken. En ben je niet thuis, dan kun je afvinken via de app. Of toevoegen, dat kan natuurlijk ook! Zo weet ik nog sneller aan welke artikelen of filmpjes ik wil werken en of ik nog andere dingen moet doen zoals sporten, boodschappen of naar een afspraak moet. Een ideale site met app en ook ideaal voor de niet-bloggers onder ons.
  iOS | Android

 5. Paginabeheer
  Ik geloof er heilig in dat Facebook nog steeds het grootste social media platform is wat er bestaat. Een Facebook pagina die hoort bij je blog is dus onmisbaar. Je kunt je artikelen er op delen, andere informatie sharen en kleine updates doen die te kort zijn voor je blog. Ideaal dus! Nog idealer is dat je dit allemaal ook met je telefoon kan doen met de Paginabeheer app van Facebook.
  iOS | Android

Welke onmisbare apps voor bloggers horen volgens jou nog in dit rijtje thuis?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

21 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close