BEAUTY REVIEW | Viva Glam Miley Cyrus 2

Elk jaar is een beroemdheid het gezicht van de Viva Glam lijn van MAC. Dit jaar is dat Miley Cyrus. Niet alleen is het bijzonder dat een beroemdheid het gezicht is van deze lijn, maar ook omdat je bij het kopen van deze lipstick en lipglass  het MAC AIDS Fund steunt. Anyway, deze lipstick en lipglass had ik al langere tijd op het oog. Dus toen ik per toeval de Bijenkorf binnenliep en hoorde dat zowel de lipstick als de lipglass nog hadden, wist ik dat ik deze zou kopen. Vandaag laat ik jullie deze prachtige Viva Glam Miley Cyrus 2 lipstick en lipglass zien. 

De verpakking van MAC is altijd hetzelfde: zwart met witte letters. Het enige wat bij de Viva Glam lijn anders is, is de handtekening van het gezicht van de lijn van dat jaar. In dit geval dus Miley Cyrus.

De swatches zijn al prachtig! De lipstick is een koraal rode kleur met oranje ondertoon, hoewel in bepaald licht het meer een oranje kleur lipstick is met een rode ondertoon. De lipglass heeft een rode tint met veel sparkles! Me likey! En de derde swatch is een combinatie van de twee. De lipstick komt dan nog beter uit!
Ik vond het wel heel lastig om de goede kleur precies vast te leggen, maar de foto’s komen vrij goed overeen met de realiteit! Yay!

Ik vind het echt zo’n mooie kleur! De lipstick is matte, maar niet stroef. Hij brengt heel soepel aan en blijft prima op de lippen zitten.

De lipglass brengt mooi aan. Veel heb je niet nodig voor een mooie glans. Ik vind deze lipglass ook heel mooi om zonder lipstick te dragen. Deze blijft ook een aardige tijd zitten. Wel minder lang dan de lipstick.

De combinatie van beide vind ik super! De lipglass houdt met de lipstick eronder langer, dan wanneer je alleen maar de lipglass gebruikt. Daarbij vind ik dat de lipstick nog mooier uitkomt met de lipglass. Deze combinatie blijft een uurtje of 4 mooi zitten met een klein hapje en drankje.

Ik vind deze Viva Glam Miley Cyrus lipstick en lipglass super mooi en ga hem absoluut vaker dragen.
De lipstick en de lipglass zijn te koop via MAC online, maar ook in de MAC Store en bij verschillende MAC counters zoals bij Douglas of de Bijenkorf.
De lipstick kost €19,50 en de lipglass €18

Wat vind jij van deze lipstick en lipglass?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close