Diary 17 augustus 2013

Zo, na een rustige vakantie – in ieder geval met mijn werkzaamheden van Oriflame – ga ik vanavond weer een gezellige make-up workshop verzorgen! Ik hoop dat ik die meiden nog wat nieuwe dingen kan leren en dat ze de producten van Oriflame net zo geweldig vinden als ik!
Hoe kom ik bij zo’n workshop? Nou, met de auto! En laat het nou net zijn dat de auto zo goed als de hele week kapot is geweest. Gelukkig kon ik nog wel thuis komen na een gezichtsbehandeling die ik maandag avond gegeven heb.
Gelukkig is er net iemand geweest die hem heeft gemaakt en nu kan ik dus weer rustig de weg op.

Grappig om te merken hoe gewend ik eigenlijk ben aan mijn autootje. Die brengt je toch maar zomaar overal naar toe! Supermarkt, werk, vrienden, familie en ga zo maar door.
Vroeger had ik alleen een fiets. En daarmee kwam ik ook een eind. Was nog een stuk gezonder ook. Maar oh, wat een gemak is de auto! Dus de keuze om de auto te pakken is toch verleidelijker.
Voor een workshop heb ik sowieso de auto nodig, want dat gaat me op de fiets niet lukken met die grote koffer vol leuke spulletjes.

Dit was mijn blogpost van vandaag. Ik heb tot nu toe weinig inspiratie deze dag en dat irriteert me mateloos. Ach, soms heb je nou eenmaal van die dagen…

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close