sockstar sokkenclip handig

Zo komen je sokken gesorteerd uit de was!

Ik heb zo’n schijthekel aan de was. Nou ben ik toch al geen huisvrouw die alles keurig netjes op orde heeft. Laten we het zo zeggen: ik wil mezelf niet eens huisvrouw noemen. Het huishouden is meer zoiets wat moet gebeuren uit noodzaak. Hoe dan ook, de was sorteren op kleur, aanzetten en in de droger mikken vind ik niet persé het vervelendste taakje, maar het uitzoeken en opvouwen… (Nope, hier wordt niet gestreken). Poeh, niet zo mijn ding. En die van Roy trouwens ook niet. Het gevolg: de wasmand(en) met schone was staan meerdere dagen in de slaapkamer als reminder dat we de was nog moeten uitzoeken en opvouwen. En als we daar dan met een grote zucht aan beginnen, doen we de sokken als laatst. Nog beter gezegd: soms laten we de wasmand staan met alleen de sokken er nog in omdat we écht geen zin hebben om die te moeten sorteren. Wat een naar klusje is dat! Maar nu heb ik iets mogen ontvangen en ik ben laaiend enthousiast! Ik zal niet zeggen dat de was daarmee sneller in de kledingkasten terug komt, maar de sokken blijven in ieder geval niet meer liggen!

sokken gesorteerd uit de was

Het meest irritantste klusje van de was is niet meer het irritantste klusje van de was. Ik ontving de Sockstar sokkenclip. Dit is een handige clip die sokken bij elkaar houdt in de wasmachine, in de droger, aan de waslijn én in de kast! Mega handig dus!

sokkenclip kleuren

Dat moest ik natuurlijk testen. Ik ontving een Sockstar Sokkenclip Family Pack. Hierin zitten 4 verschillende kleuren clips. Groen, roze, blauw en oranje. Dat is handig omdat je zo voor ieder gezinslid een eigen kleur hebt (mits je gezin niet groter is dan 4 personen uiteraard, maar je hebt ze ook nog in een white, black, gold en frosted editie zodat je toch nog meer verschillende kleuren kunt hebben). In ieder geval zie je zo super snel van wie de sokken zijn.

Je schuift één paar sokken aan de boorden eerst door de ene sleuf en vervolgens door de tweede sleuf. Je strekt de sokken omhoog in de clip en ze zitten mooi stevig in de clip vast.

sokkenclip sockstar

Sockstar geeft aan dat ze daarna in een wasnet kunnen om zo de sokken te wassen in de wasmachine, maar ik ben nogal eigenwijs aangelegd en heb de sokken gewoon zo – hupsakee – tussen de was gegooid. Na de was weer zo de droger in en tadaa! Sokken zitten nog prima bij elkaar, zijn schoon én droog! En mocht je geen droger hebben, dan zit er een extra haak aan de clip om ze gewoon aan de waslijn op te hangen zonder dat je daar een wasknijper voor nodig hebt. Ideaal toch?

Sokkenclip sockstar droger

Doordat ieder gezinslid zijn eigen kleur heeft, is het mega makkelijk gesorteerd van wie welke sokken zijn. Je zou ze zelfs niet eens van de clip hoeven af te halen. Je kunt de sokken met clip en al in de sokkenlade (of net wat je voor je sokken hebt) leggen.

Sokkenclip sockstar wasmand

Ik vind het ideaal! Wel moet je er aan denken om de sokken – voordat je ze in de wasmand legt – even aan de clip te doen. Dat scheelt dan alweer bij het uitzoeken voor je gaat wassen. Dus leg ze op een zichtbare plek en zorg dat je partner daar ook aan denkt 😉

De Sockstar sokkenclip is al te verkrijgen vanaf €11,95 (dat is de verpakking die ik gekregen heb en daarin zitten in totaal 5 clips per kleur). Kijk vooral even op de site van Sockstar voor alle clips en verpakkingen die ze verkopen, want als je meer doosjes besteld dan betaal je minder! Ik weet wel dat ik zeker nog één doosje bij moet kopen want met 5 clips per kleur red ik het niet. Of ik moet toch eerder gaan wassen 😉

sokkenclip sockstar ideaal

Mocht je de clips niet willen kopen, dan heb ik nog wel een tip voor je. Je kunt ook de sokken per gezinslid in een waszak doen. Dan heb je dat ook al gesorteerd! Moet je alleen nog het juiste paar bij elkaar vinden!

Wat is jouw grootste was-irritatie? Laat het me hieronder bij de reacties weten of praat mee op mijn social media!

Het bovenstaande product heb ik ter review ontvangen. Dit verandert niets aan mijn mening. Lees hiervoor ook de disclaimer.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close