Instagram

7 Nederlandse mama’s op Instagram die je moet volgen

Ik vind het zo leuk om op Instagram de feed en stories te volgen van andere mama bloggers. Sommige hebben ook echt hun eigen blog of YouTube kanaal en anderen bloggen alleen op Instagram. Vandaag deel ik dan ook 7 Nederlandse mama’s op Instagram die je moet volgen. Nou ja, niks moet natuurlijk, maar ik vind deze Instagrammers volg-waardig.

@KellyCaresse

Ik volg Kelly niet alleen graag via blogs en video’s, maar ook op Instagram. Zij was de eerste mamablogger die ik volgde en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Op haar feed deelt ze mooie foto’s van haar drie meisjes (sinds kort zelfs met gezicht in beeld; dat heeft ze eigenlijk vanaf het begin van haar carrière nooit gedaan), van haar man Yannick, hun kat Patrick, lekker eten, leuke spulletjes voor de kids, uitstapjes en natuurlijk zichzelf. Daarnaast is ze ook actief op stories en stelt ze regelmatig een vraag ter interactie. 

Dit bericht bekijken op Instagram

🥳WIN! By far het favoriete speelgoed van Lana is de Kidi Lightshow Party Karaokeset van VTech🎤🥳. Zal ze het feesten van d’r moeder hebben? Haha😋! Samen met @kimjacobs en @elisejoanne_nl heb ik een hele leuke winactie in samenwerking met @vtechspeelgoed! 💖🥳Je kunt het favoriete speelgoed winnen van Lana, Mila of Fos! Swipe naar rechts om te zien wat het favoriete speelgoed van Mila en Fos is! Wil jij winnen? 💖✅Zorg ervoor dat je @kellycaresse en @vtechspeelgoed volgt, laat hieronder weten welke favoriet jij wilt winnen, like de foto en je maakt kans! We mogen alledrie 3 winnaars kiezen die een pakket met het favoriete speelgoed thuisgestuurd krijgt (en je mag bij ons alledrie meedoen!) Hoe leuk is dat!💖🥳. Succes dames met meedoen! #winnen #Vtechspeelgoed #winactie #momlife #mamadingen #KellycaresseAd

Een bericht gedeeld door Kelly Caresse (@kellycaresse) op

@beebsandmoms

Kimberly van Beebs and Moms is zó leuk om te volgen. Een beetje prettig gestoord, maar (zo ver als ik kan zien) zo echt als maar zijn kan. Zowel in haar feed als in haar stories. Ze deelt haar gekke momenten, als ook haar schaamteloze momenten, haar kid Evi (niet in beeld; alleen van de achterkant) en gewoon haar leven. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

“Mam, kijk eens romantisch naar papa.” . . Nou ik mag toch hopen dat ik meestal gewoon een wat minder romantisch hoofd naar hem trek hoor want anders verdiend hij echt een lintje 😂😂 . . Bij Evi in de klas (van groep 3 naar groep 4) beginnen ze romantisch te kijken naar elkaar. Want dat doe je als je verliefd bent, duh! Maar pat zegt tegen mij geregeld dat ik even in de spiegel moet kijken, weinig goeds voorspelt dat toch?! Blijkbaar heb ik m’n gezicht minder onder controle dan ik eigenlijk dacht. Ach welja, c’est ça toch 🤷🏼‍♀️ We zijn getrouwd dus heel hard vluchten kan hij toch niet meer 😉❤😂 . . #metmnblijebekinjefeed #queenoffunnyfaces #funnyface #gekkebek #beetjegek #crazymom #neveradullday #relaties #getrouwd #marriedlife #getrouwdevrouw #getrouwdeleven #romantisch

Een bericht gedeeld door Kimberly | Mom & Lifestyle (@beebsandmoms) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Op m’n sexiest, je weet toch. Vroeger ging ik nooit in dit soort dingen staan. Stel je voor dat iemand me zou zien?! Tegenwoordig is dat wel anders, wat maakt het uit als iemand me ziet staan en ziet dat ik gek sta te doen? . . Werkelijk helemaal niets toch?! Ik zou het zelf juist leuk vinden om te zien. Evi stond ondertussen nepfoto’s te maken en m’n moeder echte foto’s. Gewoon omdat het gezellig was (en ik foto’s nodig had, #instaleven). Zo ongelooflijk fijn om te merken dat ik losser ben geworden, mezelf prima vind zoals ik ben – al heb ik uiteraard ook m’n mindere dagen – en vind ik het tof om te merken dat dit uitstraalt op de mensen om me heen. . . Jij mag er zijn, zoals je bent en je druk maken om wat andere mensen van je vinden, het is zo zonde van je tijd! Van je energie ook, die kun je als mama / vrouw / mens wel beter besteden. Dus geef zero fucks, laat die foto’s met je gekke hoofd staan en ga ze niet verwijderen. Het laat je zien op de minder gepolijste momenten, gewoon zoals jezelf dus. En de mensen die er een mening over hebben? Laat ze het nona genieten! . . Ben jij #teamawkward of #teamnona? . . . #metmnblijebekinjefeed #bodypositivity #bodypositive #letloverule #behappy #goedzoalsjebent #liefdevollecoaching #coachvoorvrouwen #selfcare #zelfverzekerd #eigenwaarde #blij #blijzijn #blijei #positiviteit #blijheid #lekkerjezelf #geluk

Een bericht gedeeld door Kimberly | Mom & Lifestyle (@beebsandmoms) op

@laviesanne

Altijd mooi gekleed (ik vind het knap!), mooie make-up en 2 kleine kids. Een mooi geordende feed, maar wel altijd met een verhaal. Ik hou d’r van. Op haar stories is ze ook actief en haar typetjes zijn erg leuk om te zien. Een beetje gek is ze wel, maar daar hou ik van!

 

@elisejoanne_nl

Elise straalt altijd zoveel liefde uit rondom haar gezin. Dat vind ik zo mooi om te zien! Verder lijkt me zo’n ander type dan dat ik ben, en dat vind ik dan ook weer leuk om te volgen. Juist omdat het dus zo anders lijkt dan mijn leven. Op haar Instagram laat ze vol trots haar kroost en man zien en neemt ze ons mee in haar leven als mama.

 

@elinezwitser

Wat ik vooral leuk vind aan Eline is dat ze altijd zo vrolijk overkomt. Daarnaast deelt ze vaak mooie boodschappen en vind ik haar inspirerend. Haar foto’s zijn mooi om te zien en om die reden like ik ze dan eigenlijk ook altijd wel. Ook op stories is ze actief en neemt ze ons mee in haar hele dag. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Waaay out of the comfort zone. En veul te spannend maae ik knal m er toch lekker op. Lieve mensen in dit lijf hebben drie baby’s mogen groeien iets waar ik re-te-trots op ben. Maar toch ben ik in de zomer nog nooit zo zwaar geweest, ik ben dus ook nog nooit zo onzeker geweest over hoe ik eruit zie. Met letterlijk theezakjes vooruit en gaan ben ik het zwembad in gestapt. En naar mate de dagen verstreken kreeg ik steeds meer de feeling van “wat kan mij t ook schelen” ik ben wie ik ben en dat is goed, dat is prima en genoeg. Lieve damss ik zie zo vaak dat we maar het “perfecte” lijf willen, maar bestaat dat überhaupt? Ik zie hier een prachtig lijf een lijf dat kinderen op de wereld heeft mogen zetten. Een lijf dat de meest mooie en bijzondere taak heeft kunnen volbrengen. En daar ben ik precies trots op. Zo trots ben ik ook op jullie want hoe je ook bent dik of dun, rolletjes of strak het maakt niet uit je bent mooi zoals je bent. Na de vakantie ga ik wel weer lekker aan de slag met gezonder eten en sporten. Dit doe ik dus niet voor Stefan, of voor iedereen die meegeniet van mijn cellulitis nee dit ga ik weer puur voor mezelf doen! Een paar kilo minder maar vooral een paar kilo fitter. #theekzakjes #hangtit #bikini #holiday #bikiniphoto #bikinifail #fail #whocares #mykids #proud #kiddo #france #pool #poollife

Een bericht gedeeld door Eline and the kids (@elinezwitser) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Whooehoee wij hebben vakantieeee! Wij vertrekken morgennacht naar Frankrijk! Heel lang naar uitgekeken en wat is het toch een heerlijk vooruitzicht om straks lekker 2 en een halve week vollop van elkaar te kunnen genieten. Dit gaat onze eerste autoreis worden van ruim 10 uur. Normaal vlogen we altijd en ook zaten hier lange vluchten tussen maar toch vind ik het rijden wel een dingetje. Voor het vermaak van de kids is gedacht. Via @alles.kids hebben we een toffe playlist van Spotify waar allemaal leuke kinderliedjes en verhaaltjes langskomen. Check stories voor de leuke playlist want geloof me dit is te gek voor alle kindjes. Senn is al druk in de weer met zijn boekjes, stickers en natuurlijk de leuke muziekjes. Pipi Langkous is zijn favoriet en staat dan ook op repeat. Nu gauw de laatste dingen inpakken, en mijn huis leegtrekken (want ze gaan verbouwen ondertussen helppppp)! Hoe vermaken jullie je kindjes onderweg? Tip van mij voor jou download de playlist op Spotify en je kindjes zijn uren zoet (gebruik de kosteloze versie voor je vakantie!). #alleskids #vakantieliedjes #liedjesvooronderweg #photography #vakantie #holiday #travelwithkids #roadtrip #france #vakantie #playlist #muziek

Een bericht gedeeld door Eline and the kids (@elinezwitser) op

@themommydiaries_nl

Tamara heeft 4 kids! Ik herhaal: 4! Ik vind het heerlijk hoe chaotisch ze is en hoe eerlijk ze is over de ballen (niet altijd) hoog houden. Ze post gewoon hele echte en gezellige foto’s. Ze is mega actief op stories, waar ze hele verhalen kan vertellen. Daar heb ik niet altijd tijd voor, maar als ik er wel tijd voor heb is het echt gezellig. 

Dit bericht bekijken op Instagram

VAKANTIEEEEE!!! 🎉🎉

Een bericht gedeeld door TheMommyDiaries 💁🏻‍♀️Tamara (@themommydiaries_nl) op

@faye.bone

OMG! Deze chick is zó knap! Ze maakt onwijs mooie foto’s (staat er altijd goed op #jaloers) en heeft 3 dochters die echt haar Mini Me’s zijn. Haar teksten komen eerlijk over en ze lijkt altijd wel wat te vertellen te hebben. Maar echt. Ik volg Faye vooral omdat ze gewoon zo mooi is. #girlcrush.

 

Er zijn nog zoveel meer Nederlandse mommy Instagrammers die ik volg, maar deze behoren bij mijn top. 

Welke Nederlandse mommy Instagrammers volg jij graag?

Bron header afbeelding 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close