Video ♥ Shoplog Boohoo

Een paar weken geleden bestelde ik voor het eerst iets bij webshop boohoo.com. Na ongeveer 7 werkdagen kwam mijn bestelling binnen!
Het nadeel van bestellen via een webshop is dat je niet zeker weet of het past. Boohoo’s bestelling komt vanuit Engeland en dat betekent dat als je iets terug wil sturen dat er wat meer rompslomp omheen zit. Maar goed. Ik ben super blij met mijn bestelling! En daarom wil ik hem graag aan jullie laten zien. Kijken jullie mee?Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

Wat vinden jullie van mijn bestelling?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close