a star is born, night school, bad times at the el royale movie review

MOVIES REVIEW | A Star Is Born, Night School & Bad Times At The El Royale

Afgelopen week namen we weer (of moet ik zeggen alweer) tijd om de hele dag in de bioscoop te zitten. We zagen 3 films en vandaag vertel ik je wat ik er van vond (zonder spoilers uiteraard!). Het gaat over de films A Star Is Born, Night School en Bad Times At The El Royale.

A Star Is Born

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Regisseur: Bradley Cooper
Acteurs: Bradley Cooper en Lady Gaga
Genre: Drama
Speelduur: 136 minuten
Te zien vanaf: 3 oktober 2018

W.A.U.W. Wauw. Deze film. WAUW! Nog nooit heb ik een hele bioscoopzaal (waar ook mannen zaten) zien huilen. Deze film kreeg het voor elkaar. En terecht. Want WAUW. Ik ben echt diep geraakt en heel erg onder de indruk van deze film. Dit was het regiedebuut van acteur (en nu dus regisseur) Bradley Cooper en wat een fantastisch debuut! Daarnaast was dit ook de eerste echte hoofdrol voor Lady Gaga en ook van haar ben ik echt onder de indruk.

Alles klopt voor mij aan deze film. De acteurs, het verhaal, de liedjes. Ik geef altijd maar 5 sterren, maar het liefst zou ik hier nog veel meer sterren bij geven. Deze film is absoluut een aanrader. Ik ben normaal niet zo weg van dramafilms, maar deze is niet normaal mooi en goed. Je snapt het: deze film krijgt van mij 5 van de 5 sterren.

Night School

In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

Regisseur: Malcolm D. Lee
Acteurs: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle, Taran Kilam, Romany Malcon, Rob Riggle, Anne Winters en Mary Lynn Rajskub
Genre: Komedie
Speelduur: 111 minuten
Te zien vanaf: 5 oktober 2018

Night School kun je wat mij betreft in tweeën delen. Het eerste deel vond ik minder leuk. Sommige grappen waren wel leuk, maar te veel gemaakt. Meer zo van: “het is een komedie dus we moeten er grappen in stoppen.” Voor mijn gevoel dus te gemaakt en te veel over de top dat ik het minder leuk vond. Echter veranderde dat in het tweede deel. De grappen werden leuker en pasten beter bij de film. Daardoor word mijn waardering hoger dan ik gedacht had.

Night School is en film waarbij je niet hoeft na te denken en wel (voor mij dan uiteindelijk) leuk is om te zien. Daarom geef ik hem 3 van de 5 sterren.

Bad Times At The El Royale

Zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen, ontmoeten elkaar in El Royale, een vervallen hotel in Lake Tahoe met een donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt.

Regisseur: Drew Goddard
Acteurs: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman en Chris Hemsworth
Genre: Thriller
Speelduur: 142 minuten
Te zien vanaf:  11 oktober 2018

Roy vond deze film mega vet. Ik kwam de film uit en dacht: What The F… Ik moest de film echt even laten bezinken. Er gebeurt enorm veel in deze film en verhaallijnen lopen door elkaar heen. Dat is aan de ene kant heel erg vet, aan de andere kant werd het daardoor soms chaotisch. Deze hele film is vet over de top, maar dan wel op een goede manier. De acteurs spelen hun rol goed en ik vind ze dan ook zeker goed gecast. Ik vond hem uiteindelijk ook wel vet, maar ik weet niet of ik deze film nou per se nog een keer zou willen zien. Om die reden krijgt Bad Times At The El Royale dan ook 4 van de 5 sterren.

Heb jij één of meerdere van deze films gezien en wat vond jij er dan van?

pinterest a star is born nigh school bad times at the el royale

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close