Mijn nieuwe hardloopschoenen

Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel hardlopen. Tenminste, dat heb ik altijd geroepen. Ik heb het een aantal keren geprobeerd en ik vond er geen reet aan. Ik ren liever op een loopband in de sportschool. Tot een paar weken geleden. Een collega kwam met het briljante idee om met collega’s – alleen degene die dat wilden – mee te doen aan de Color Run. En toen de directrice ook meteen enthousiast was en voorstelde om voortaan op vrijdag om half 5 te trainen samen, kon ik er niet meer onderuit. Ik ben namelijk altijd in voor gezamenlijke activiteiten en kom op: als iedereen hardlopen leuk vind, dan kon ik mij er misschien toch nog wel mee vermaken. Daarnaast zou ik het ook erg cool vinden om een keer mee te doen aan zo’n wedstrijd. Op zoek naar nieuwe hardloopschoenen. Of zeg maar gerust: mijn eerste! 

Een dag later ging ik naar de winkel. Ik kwam er al snel achter dat hardloopschoenen enorm duur zijn. Voor minder dan €80 lijk je er geen te kunnen vinden. In ieder geval geen goede. En dus ging ik maar meteen naar de sale afdeling. Daar zag ik dit prachtige roze exemplaar. Huppa, mijn eigen schoenen uit, deze roze godinnetjes aan en even een rondje hardlopen door de winkel. Jep! Een heerlijke bounce en ze zaten als gegoten. Ze kostten €129,95. Shit! Maar gelukkig kreeg ik 40% korting! Want ik was niet voor niets op de sale afdeling. Tot ik bij de kassa aankwam… De vriendelijke kassajuffrouw vergiste zich door er 50% van te maken! Hé! Mij hoor je niet klagen! Mijn nieuwe hardloopschoenen kostten dus maar €65! Jippy!

Ondertussen hebben we al 2 keer hardgelopen en ik ga lekker! Ze rennen heerlijk en ik vind ze er nog stijlvol uitzien ook nog! Zo samen rennen vind ik stiekem wel erg leuk. Ik wil het zeker nog een keer alleen proberen, maar ik weet niet of me dat gaat bevallen. Die één keer in de week met collega is misschien wel het hoogtepunt van mijn werkdag. We hebben twee groepen gemaakt. Eén groep is de beginnersgroep en de andere groep de ‘gevorderde’ groep. Bij deze laatste groep sluit ik aan. De eerste keer hebben we 2 km hardgelopen, waarbij we 4 minuten renden en ik geloof 1,5 minuut liepen. De keer daarna liepen we 2,75 km door 3 minuten rennen en 2 minuten lopen af te wisselen. Van mij had de “pauze” tussendoor wel minder gemogen, maar hé, alles voor de gezelligheid!

Even terug naar mijn nieuwe hardloopschoenen. Ik kocht de Adidas Supernova Sequence 6 hardloopschoen voor dames.

Deze hardloopschoenen zijn gestroomlijnder, lichter en flexibeler, maar bieden dezelfde geweldige stabiliteit. Ze zijn uitgerust met schokabsorberende ADIPRENE®+-schokdemping bij de voorvoet, TORSION® SYSTEM-ondersteuning voor de middenvoet en een duurzame loopzool van Continental™-rubber.

Aldus Adidas.

Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten ze weer aan te trekken!

Loop jij hard?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

20 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close