Lekker buitenspelen, optreden & kermis | Keeping Up With Natasja #126

Vanwege het weinige beeldmateriaal een vlog van de afgelopen twee weken. Het is heerlijk weer geweest. We gingen daarom lekker naar een grote buitenspeeltuin met dierenparkje. Ik had een openbaar optreden en neem jullie uiteraard mee. Verder ging ik met mijn zus en nichtje de stad in en wandelden we als gezin ook veel. Het was voorjaarskermis en daar namen we Isabelle natuurlijk mee naar toe. Verder leg ik kort uit waarom het de laatste tijd zo rustig is qua vlogs en blogs.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe gaat het met jullie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close