weekvlog 192

MOMLIFE op en top? + KERMIS in CORONATIJD? + JARIG!? | VLOG 192

Wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog van Natasja Online! In deze vlog vier ik 3x mijn verjaardag, waarop de dag zelf iets gebeurd waar ik minder vrolijk van word… Oh wacht, er zijn dan zelfs 2 dingen waar ik minder vrolijk van word.? Verder is in deze vlog momlife héél goed te zien. En ben je benieuwd naar hoe het gaat met een kermis in Coronatijd? Wij gingen naar de kermis in ons dorp en ik deel onze ervaring met jullie. Dat en nog véél meer in deze relatief kortere weekvlog! (Hoe krijg ik toch zoveel beelden in een korte vlog, hihi). Oh en als je écht wil sponsoren mag dat hoor ?

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close