Nog minder dan 2 maanden te gaan

Poeh! De tijd vliegt voorbij. Nog minder dan 2 maanden! Zelfs nog minder dan 8 weken! Dan kunnen we al – en anders bijna – ons meisje vasthouden, knuffelen, kusjes en vooral heel veel liefde geven. Ik kijk er enorm naar uit! Hoe zal ze er uit zien? Zal ze als baby al op mij of Roy lijken? Kunnen we babyfoto’s vergelijken? Zou ze veel huilen? Of is het juist een rustige baby? 

Hoewel 9 maanden heel lang lijkt (heel eerlijk: het zijn er ‘nog’ maar 8 vanaf het moment dat je erachter komt), gaat de tijd super snel voorbij. Misschien ook niet zo heel gek. Je leeft van het ene moment naar het andere moment. De eerste afspraak met de verloskundige waar je – als het goed is – ook voor het eerst je kindje gaat zien via de echo. Het eerste moment dat je mag luisteren naar de hartslag. De 12-weken echo. De 20-weken echo, waarbij je erachter kunt komen of je een zoontje of een dochtertje verwacht.. Eventueel een 3D/4D echo die je zelf kunt plannen. De groeiecho. En dan al snel de geboorte.

Toch vreemd. Bij een ander lijkt het allemaal zó lang te duren. Voor hen gaat het waarschijnlijk net zo snel, als dat het voor mij voelt. Al verwacht ik – en dat is wel al een beetje – dat de tijd nu weer ietsje langzamer lijkt te gaan nu we eindelijk écht kunnen aftellen. Nog 55 dagen. Dat klinkt dichterbij dan 2 maanden. Stiekem hoop ik dat ze eerder komt. Dan zijn het minder dagen! Maar daar kun je niets van zeggen. Misschien komt ze juist wel later en dan zijn het dus weer meer dagen. *Boehoeeee*

Persoonlijk denk ik dat ze rond 28 september komt. Dat is 6 dagen eerder dan de uitgerekende datum. Ik heb geen idee waarom ik dat denk. Ik werd zo’n maandje (of zijn het al 2 maandjes?) geleden wakker met dat idee. Aan de andere kant dacht ik in eerste instantie ook dat ik een jongetje zou krijgen. Tot een paar dagen vóór de 20-weken echo. Toen droomde ik dat ik een meisje kreeg, wat ook zo bleek te zijn. Ik kan me niet herinneren dat ik gedroomd heb dat de datum 28 september zou zijn en ik heb verder ook niets met die datum. Dus waarom ik nou juist aan die datum denk?

Goed. Het is dus aftellen. Ze mag nu nog lekker even in mijn buik blijven en mij helemaal lens schoppen van binnen. Daarna is ze welkom en zal ze het wachten meer dan waard zijn geweest. Ik hou nu al heel veel van haar!

Ging bij jou zwangerschap de tijd snel of juist langzaam voor je gevoel?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close