Fun

FRIDAY FAVOURITES | Deze inspirerende video’s moet je zien

Soms kom je video’s tegen waarvan je denkt: “Wauw!” Je wordt er stil van en hebt misschien zelfs wel tranen in je ogen. Of de betekenis van het filmpje raakt je op de een of andere manier. Vandaag deel ik een aantal van deze video’s met jullie.

You look disgusting – My Pale Skin

Wat komt dit filmpje binnen! Zo zie je maar hoe hard het internet kan zijn. Em Ford maakte deze video nadat ze 3 maanden eerder foto’s van haarzelf op social media plaatste zonder make-up. De reacties die ze daar op kreeg waren ongelooflijk. De boodschap achter dit prachtige filmpje: Je ben mooi zoals je bent. Geloof in jezelf en laat niemand je vertellen dat je niet mooi bent.

The power of MAKEUP

Goed, ik kan me niet voorstellen dat je deze video nog niet gezien hebt, maar ik wilde hem er toch bij zetten. Dit is zo’n video die hoort in het rijtje inspirerend. Meer hoef ik hier denk ik ook niet over te zeggen.

Emma Watson’s HeForShe speech

Deze video is alweer wat ouder, maar blijft zo inspirerend. Ik vind Emma Watson sowieso een inspirerend persoon *girl crush!. In deze speech – die ze houdt bij de Verenigde Naties – komt Emma op voor vrouwenrechten. Hoe zo’n jonge meid al zo’n inspiratie kan zijn… WAUW!

Welke video vinden jullie inspirerend?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close