vlog 139

21 weken zwanger, voor 2000 man optreden, schuur opruimen & veel lol | Vlog #139

Yay! Eindelijk vakantie! En hoe zag dat er uit? Let me tell you. Op zaterdag mocht ik met de band waar ik in speel voor ruim 2.000 man in Tinte spelen. Wat uiteraard echt te gek was! Verder heb ik ook vooral heel veel bijgeslapen en dat was nodig. Daarnaast zijn we lekker naar de Efteling geweest, wat erg leuk was omdat Isabelle voortaan los door het sprookjesbos kan en overal vol interesse kijkt. We hebben eindelijk de schuur opgeruimd, waardoor we nu de zolder kunnen doen en dan Isabelles nieuwe kamer kunnen gaan inrichten. Isabelle was deze week erg grappig. Waaronder door nieuw speelgoed, als ook met ons voor de gek houden. Ik maakte taart voor mijn verjaardag, maar die zie je pas in de volgende vlog!

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe was jullie week? Hebben jullie al vakantie? Laat het me hieronder bij de reacties weten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close