DAY ZERO PROJECT | Update #1 + doelen augustus 2015

DZP_update_1

Yes! Update 1 van mijn Day Zero Project is een feit! Even in het kort voor degene die niet weten wat het Day Zero Project inhoud: Je probeert in 1001 dagen 101 doelen te halen. Doelen die je vooraf genoteerd hebt. Bij elk behaald doel leg je een X-bedrag apart om aan het einde van het DZP er iets leuks van te kunnen doen als een soort beloning. Ik dacht niet dat ik binnen één week al zoveel gedaan zou hebben met het DZP, maar niks blijkt minder waar. In deze update lees je welke doelen ik al behaald heb, aan welke doelen ik gewerkt heb en welke doelen ik centraal zet in de maand augustus.

UPDATE BEHAALDE DOELEN JULI 2015

 • 24-7-2015: #1 Zorg voor een spaarpot.
  Ik had al een spaarpot in huis omdat ik vorig jaar al een poging deed met het DZP. Echter vond ik zelf dat ik doelen had gesteld waarvan ik van te voren al kon zeggen dat ik die niet zou gaan halen. Het de-motiveerde ook dat dit waar bleek te zijn. Toch hou ik niet van opgeven en daarom probeer ik het gewoon opnieuw met deze keer – volgens mij – wel haalbare doelen.
 • 24-7-2015: #87 Dans eens 5 minuten in de regen.
  Een doel waarvan ik niet gedacht had deze al op de eerste dag te behalen. Ik had een plaatje voor me dat als ik thuis was en het begon te regenen, ik naar de tuin zou rennen en daar 5 minuten door de regen zou dansen. Roy zou het dan filmen. Echter heb ik het ook zonder thuis te zijn gehaald. Op deze dag waren Roy en ik bij de Nijmeegse Vierdaagse. We waren bij een bandje aan het kijken toen het keihard begon te regenen. Dit was echter op een plein zonder overkapping en dus bleven we daar. De regen hield langer dan 5 minuten aan en ik heb die volle 5 minuten – als het niet langer is – staan dansen op de heerlijke muziek van de band in de stromende regen.
 • 27-7-2015: #48 Spreek met iemand af die je allang niet meer hebt gezien.
  Al ruim 4 jaar heb ik haar niet meer gezien. En dat terwijl we 5 maanden aan intense geschiedenis met elkaar hebben. In 2007 hebben wij met zijn tweeën 5 maanden stage gelopen op een basisschool in Bandung. Bandung is een grote stad op het eiland Java in Indonesië. Wat een onwijs gave periode was dat. Lotte en ik spraken af bij een lunchcafé en hebben ruim 4,5 uur herinneringen opgehaald en gekletst over van alles en nog wat. Zó leuk om iemand weer eens te zien en te spreken na zo’n lange tijd! Zeker iemand met wie je een ervaring hebt die alleen diegene écht begrijpt omdat je het samen gedaan hebt. Ook leuk dat we elkaar konden herinneren aan dingen die de ander al weer vergeten was.
 • 28-7-2015: #63 Behaal 10.000 unieke bezoekers per maand op Another Chapter.
  Een doel waarvan ik alleen maar durfde te dromen! Maar dat ik hem  nu al – en zeker in de eerste week van het DZP – zou halen, had ik nooit, maar dan ook echt nooit, verwacht. Deze dag tikte ik de 10.000 aan en de maand was nog niet eens afgelopen! Ik voel me beretrots! Natuurlijk moet ik nu dit aantal zien te behouden. Maar alleen al het feit dat ik zoveel unieke bezoekers heb behaald voelt nog steeds als een droom. Op naar doel #64: 15.000 unieke bezoekers!

UPDATE DOELEN WAAR IK MOMENTEEL AAN WERK

 • #2 t/m #7 zijn doelen waar ik het hele DZP aan werk en dus hier niet bewust ga noemen. Want dan hebben we elke maand hetzelfde riedeltje, haha!
 • #16 Ga 25x naar de bioscoop.
  Nummer 1 heb ik kunnen afstrepen. Ik heb namelijk de film Ant-Man in de bioscoop gezien. Je kon hier afgelopen vrijdag een review van zien!
  Nummer 2 is ook een feit, want afgelopen donderdag heb ik Mission:Impossible – Rogue Nation in de bioscoop gezien. Deze review komt nog online!
 • #17 Lees 6 boeken.
  Ik ben begonnen aan boek 1: Grey. Nog niet uit, dus boek 1 is nog geen feit, maar wat leest hij ontzettend makkelijk weg! Dus dat zal niet lang duren!
 • #19 Kijk 10 films uit de jaren ’00 tot ’10
  Hier mag ik er al 2 van afstrepen: Iron Man (2008) en The Incredible Hulk (2008).
 • #27 Ga 10x eten in een restaurant waar je nog nooit bent geweest.
  Afgelopen woensdag namen mijn zus en ik mijn moeder mee naar ‘T Zusje in Sint-Oedenrode. Dus nog 9 te gaan!

DOELEN AUGUSTUS 2015 WAAR IK AAN WIL WERKEN

 • #8 Behaal het gewicht van 60 kg.
 • #9 Ga 1 maand lang minstens 3x per week naar de sportschool.
 • #13 Spring 1 week lang elke dag minimaal 10 minuten op de trampoline.
 • #21 Ga naar een dierentuin.
 • #22 Ga naar een museum.
 • #39 Hang de extra planken op in de badkamer.
 • #41 Maak een huishoudschema.
 • #69 Vlog één maand lang.
 • #82 Maak een bucketlist met minstens 15 items.

Aan welke doelen ga jij deze maand werken?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close