MOVIE MONDAY | Ik ben jarig! WINACTIE

Ik ben vandaag jarig! En daarom geen video die je gisteren al op mijn YouTube kanaal kon zien, maar eentje die ook pas écht vandaag online gekomen is! Wie jarig is, trakteert en daarom wil ik 4 van mijn kijkers/lezers blij maken met één van deze 4 gave en leuke boeken die je tijdens deze winactie kunt winnen! Houd je niet van lezen? Don’t worry! Het zijn namelijk geen échte leesboeken. Of zeg maar gerust: totaal niet! Benieuwd? Bekijk de video!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Hieronder nog even in het kort wat je kunt winnen:

 • Wreck this Journal Everywhere – Kerl Smith
 • Creatief Doeboek – Allison Arden
 • Mijn creatieve bewaarboek – Polly Smart
 • The Pointless Book – Alfie Deyes

En lees hieronder hoe je kans kunt maken:

 1. Abonneer je op mijn kanaal
 2. Doe een blauw duimpje omhoog
 3. Vertel in de comments welk boek jij wil winnen en waarom

Belangrijk: vergeet niet je e-mail adres te vermelden zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt! En…. je kunt meedoen tot 27 juli 2015!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

 • Nesrin

  13 juli 2015 at 12:21

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!! Maak er een mooie dag van.

  Gave winactie alleen ik pas want ik doe helaas niet veel met boeken en heb nog een stapel waar ik aan moet/wil beginnen 😉

  Beantwoorden
 • Erik

  13 juli 2015 at 14:16

  GEFELICITEERD!!!

  Het Creatieve Doeboek spreekt mij enorm aan! Ikzelf maak muziek, schilder en schrijf voor mijn werk. Creativiteit zat hier, maar een goed boek hierover kan altijd een heleboel verborgen creativiteit los peuteren!

  Beantwoorden
 • Manon

  13 juli 2015 at 15:48

  Wat leuk! Gefeliciteerd!! Ik doe zelf ook een winactie, want ik ben ook jarig vandaag haha. Wat zijn we weer lekker origineel he allemaal ;-). Fijne dag vandaag!

  Beantwoorden
 • Sanne

  14 juli 2015 at 12:04

  Lang zal ze leven lang zal ze leven in de gloria in de gloria! Hieperdepiephoeraaaaaaaaaa! Van harte met je verjaardag en geniet er van. Ik vind je blog onwijs leuk en je filmpjes ook. Je schrijft onwijs leuk en je komt ook erg spontaan over wat ik zelf onwijs prettig vind. Ik zou dol graag Mijn creatieve bewaarboek – Polly Smart willen winnen. Lijkt me echt super leuk namelijk. Dikke kus Sanne

  Beantwoorden
 • Lauri

  15 juli 2015 at 12:44

  Hoi hoi, wat een leuke win actie. Gefeliciteerd trouwens. Ik moet eerlijk toegeven, ik had nog nooit van je blog gehoord, maar wat is ie leuk! Je hebt er een nieuwe volger bij. Ook je vlogs vind ik enorm leuk om te kijken (heb je website afgelopen uur gestalkt hihi). Mij lijkt het super leuk om Wreck this Journal Everywhere van Kerl Smith te winnen. Ik heb zo veel goede verhalen over dat boek gehoord, dat ik het ook wel eens in mijn handen wil hebben 🙂 In ieder geval, een fijne verjaardag toegewenst!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close