Zelf kolf bh maken

DIY kolf BH maken

Vind jij dubbel kolven ook zo vervelend? Twee handen die je borstschelpen en/of melkflesjes vast houden en je kunt geen kant op als je bijvoorbeeld jeuk hebt. Ik vond het maar irritant. De oplossing? Een kolf BH. Die kun je kopen (maar zijn best prijzig). Ik maakte voor €3 zelf een kolf BH en dat kun jij ook! In deze video laat ik je zien hoe je dat doet!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier om hem te bekijken!

Hopelijk vonden jullie de video leuk om te zien. Ik ben absoluut geen DIY  Queen, maar ik hoop jullie in ieder geval geïnspireerd te hebben. Als jullie tips hebben om een nog betere kolf BH te maken, laat het me vooral weten, want sharing is caring!

Ik hoop natuurlijk dat ik over een paar weken weer borstvoeding mag en kan geven, zoals ik dat ook bij Isabelle gedaan heb. Ik kijk daar nu al naar uit! En als ik weer moet werken (of ik moet weg tijdens voedingsmomentjes) dan hoop ik dat kolven ook goed gaat! Zeker met deze kolf BH 😉

Lees ook: Zo verlies je minder moedermelk én heb je zo wat extra voor in de vriezer!

Ik zou het erg waarderen als jullie de video op een duimpje omhoog willen geven, de video deelt en natuurlijk als je jezelf abonneert op mijn kanaal zodat ik kan groeien en nog meer leuke content voor jullie kan en mag maken. 🙂

Hoe ervaar(de) jij het dubbel kolven? Hoe doe of deed jij het of had jij er ook een goede oplossing voor?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

 • Wendy

  31 oktober 2019 at 10:02

  Top!!! Ik kan dus alleen maar kolven en niet aanleggen omdat ik vaatvernauwing in mijn tepels heb dus wat is dit handig zometeen. Voorheen altijd dat geklooi met die twee flesjes inderdaad… Dankje voor het delen hiervan <3

  Beantwoorden
 • Merel | De Mamagids

  26 december 2021 at 14:47

  Wat een onwijs handige video. Goed uitgelegd en dit kan ik zelfs met mijn twee linker (handwerk)handen haha. Ga het gelijk doen, want merk dat ik hier enorm tegenaan loop (met dat dubbelzijdig kolven werkt het niet en enkelzijdig duurt veel te lang)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close