MOVIE MONDAY | Bean Boozled Birthday Challenge

Al een lange tijd stond de beruchte Bean Boozled challenge op mijn verlanglijstje. Ik bestelde het spel online, maar had niet direct tijd om hem op te nemen. De tijd verstreek en ondertussen werd deze challenge toch wel een beetje achterhaald. Hoe kon ik hem dan doen, zonder dat het precies is als hetgeen wat je online al kunt vinden?

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag en daarom leek het mij leuk om deze challenge met mijn gasten te doen. Het idee sloeg in als een bom en vol spanning draaide iedereen de wijzer rond. En of iedereen blij was met zijn of haar gedraaide kleur….

Heb jij deze beruchte jellybeans al geprobeerd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close