Fun

What’s on my iPhone 5S

 

Oepsie! Weer een filmpje! Zoals ik jullie de vorige keer al waarschuwde gaan er de komende tijd wat meer filmpjes komen. De reden hiervan is om mijn YouTube-kanaal ietsje voller te laten worden, zodat jullie beter een idee hebben wat je kunt verwachten en daardoor natuurlijk abonneren (ssstttt… bedrijfsgeheim!!). Vandaag het filmpje: What’s on my iPhone 5S. Ik heb echt té veel apps op mijn telefoon en ik laat je zien welke ik allemaal heb en welke ik ook écht gebruik. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden!

Als je al geabonneerd bent op mijn kanaal dan heb je hem misschien gisteren al gezien. Dat is natuurlijk het voordeel van jezelf abonneren! Wil jij ook als eerste mijn nieuwste video’s zien? Klik dan hier!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close