Wednesday Wisdom #20

Op Wednesday Wisdom deel ik met jullie een quote. Hopelijk inspireert het jullie dag of misschien neem je de quote wel mee naar een dag dat je het nodig hebt. Hoe dan ook. Ik ben gek op quotes en vind ze vaak een heerlijke toevoeging aan mijn dag. Zo ook deze quote. Geluk vind je niet zomaar. Het ligt niet zo op straat. Je maakt je eigen geluk. Als jij je minder gaat storen aan anderen en je focust op hetgeen wat jou vrolijk maakt, dan zul je gegarandeerd jouw geluk vinden. Zo nu en dan kom je het misschien zo even tegen. Maar wil je daar écht op wachten? Ik niet. 

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close