Fun

Wat neem je mee naar een pretpark (als het koud is)?

Traditiegetrouw gaan Roy en ik elk jaar naar de Walibi Holland Halloween Fright Nights. Naast dat we allebei gek zijn op attractieparken – we gaan niet voor niks 2x per jaar naar Walibi en als het er in zit ook nog naar de Efteling – vinden we het griezelen helemaal geweldig. We vertrekken dan ook altijd al vroeg, zodat we eerst kunnen genieten van de attracties. Vanaf 18.00 uur begint de HFN. Er lopen elk jaar acteurs door het park die je de stuipen op het lijf proberen te jagen en daarnaast kun je tickets kopen voor de 4 spookhuizen. En vooral voor dit laatste komen wij. Wat is het toch elk jaar ge-wel-dig!
Ik merk dat ik alleen begin door te draven in mijn enthousiasme om jullie te overtuigen waarom je hier naar toe moet gaan, terwijl mijn artikel hier vandaag juist niet over gaat. Dat komt vast en zeker later nog. Nee, vandaag ga ik jullie laten zien wat ik mee neem naar een pretpark wanneer de dagen weer kouder worden.

Kleding
Morgen kan het 14 graden Celcius worden. Niet heel warm en zeker niet als je in een achtbaan zit waardoor veel wind tegen je aan komt. ’s Avonds koelt het vaak al snel af en dat betekent warm inpakken dus!

Ik heb thermosokken gekocht om mijn voeten en benen warm te houden. Daarnaast draag ik gewoon een spijkerbroek (met riem!), topje en t-shirt. Over dat T-shirt trek ik een trui aan. En als afsluiting een dikke, warme das en een wollen muts. Handschoenen gaan mee in de tas, maar ik vermoed dat ik die ’s avonds pas nodig ga hebben. Waarschijnlijk – tenzij het regent – is dit warm genoeg om overdag door het park te lopen. Voor ’s avonds neem ik nog wat extra kledingstukken mee. Een extra paar sokken en mijn winterjas. Ik zal er vast en zeker uit zien als een Michelin mannetje, maar hee… ik heb het liever warm dan koud!

Apparatuur
Daarnaast neem ik nog een aantal andere dingen mee. Ten eerste mijn telefoon om foto’s en filmpjes mee te maken. Nope, geen andere camera want ik ben veel te bang dat ik hem kwijt raak. Daarnaast ook mijn selfiestick en ontspanner, want hee, je krijgt dan tenminste meer op de foto, hahaha!

Eten en drinken
En omdat zo’n uitje toch altijd al een hoop geld kost, nemen we ook altijd eten en drinken mee. Nou ja, eten? Eerder snacks, maar dat mag de pret niet drukken.
Dit jaar is het echter anders. Sinds woensdag zijn Roy en ik aan het detoxen (zie mijn Facebook Pagina voor meer informatie hierover) en dus gaan er dit jaar geen flesjes prik, chips, koekjes en snoepjes mee.
Nee, hetgeen wat we mogen gaat mee (dat is ook van alles, waaronder een shake). Daarnaast nemen we als ‘snack’ fruit mee en veel flesjes met water. Dit wordt echt wel dé ultieme uitdaging. Dus ik ben benieuwd…!

Nu je hebt gezien wat ik mee neem, zul je vast en zeker denken dat ik met een hutkoffer ga lopen zeulen? Maar nee. We huren zoals altijd een kluisje waar we zeker de helft in kunnen stoppen. Et voila! Ready, set, go…!

Wat neem jij mee naar een pretpark?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close