Isabelle’s eerste woordje!

Trotse mama alert! Isabelle heeft haar eerste echte woordje geleerd! Wij kijken bij iedere ontwikkeling heel streng. Is dit al het moment dat ze het kan of is dit nog niet bewust genoeg? Vaak is het dit laatste. Zo ook met Isabelle’s eerste woordje. Ze had wel al vaker dit woordje of iets soortgelijks gezegd, maar nu merkten Roy en ik dat ze het veel bewuster zegt. Wat zijn wij trots!

Haar allereerste woordje is: ‘mama‘!

Misschien niet geheel verrassend, gezien de klanken in het woordje mama één van de makkelijkste klanken zijn die een baby kan maken. Maar dat maakt ons niet minder trots. Ze was al weken flink aan het brabbelen. Vooral onverstaanbaar. Zo nu en dan dachten we dat ze mama of papa zei, maar we vonden het dan nog niet bewust genoeg of duidelijk genoeg. Maar eergisteren zei ze het ineens zoveel bewuster. Roy was zelfs degene die zei: “Ja, nu is het echt. Dit is haar eerste woordje!”.

Toch wilde ik eergisteren nog geen foto maken om het moment vast te leggen. Maar toen ze gisterenochtend al begon met de hele tijd mama te zeggen, vond ook ik dat het nu telde.

Natuurlijk proberen we haar nu ook ‘papa’ te leren. Zo nu en dan lijkt ze het te zeggen. Maar we hebben hem nog niet geteld. Ik ben benieuwd hoe lang dat gaat duren!

Wat was het eerste woordje van jullie kindje(s)?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close