ByNatasja Drawings

ByNatasja Drawings | Mijn tekenhobby

Altijd al heb ik affiniteit gehad met tekenen. Niet voor niets koos ik dan ook tekenen als vak in mijn eindexamenpakket. Dat was het eerste jaar dat je daarin examen kon doen en die kans greep ik met beide handen aan. Verder dan dat ben ik er overigens niet mee gekomen, haha! Tot een tijdje geleden. Ik zag een vriendin leuke doodles en tekeningen maken op haar iPad en toen bedacht ik me dat ik dat eigenlijk ook wel heel leuk vind om te doen. Zodoende ben ik het op gaan pakken en vandaag laat ik jullie mijn (ahum) talent zien.

Als ik één ding heb geleerd in het zijn van moeder, dan is het dat tijd nemen voor jezelf misschien wel key is. Een gelukkige jij is een gelukkige ouder. En ik ben gelukkig als ik mezelf ook kan ontspannen en mijn eigen ding kan doen. Gelukkig hebben we een heel makkelijk kind en heb ik er meer dan genoeg tijd voor. Dus naast series en films kijken, kan ik me tegenwoordig ook enorm ontspannen door te doodlen. Heerlijk!

Lees ook:Ik heb mijn oude hobby opgepakt en zo bevalt mij dat

Momenteel teken ik alles nog in kawaii stijl. Of dat echt een stijl is weet ik niet, want het betekent in het Japans ‘schattig’. Volgens mij is het meer een onderdeel van manga. Hoe dan ook, ik vind het heerlijk om deze – op het oog lijkende – simpele tekeningen te maken. Bij de ene tekening ben ik wat langer bezig dan bij de andere, maar dat is natuurlijk ook wel erg logisch.

Op dit moment ben ik vooral personages aan het tekenen waar ik iets mee heb. Denk aan personages uit films en series. Ik ben iedere keer zo trots op het resultaat! Nou, laat ik ze maar eens aan jullie laten zien. Overigens zet ik mijn tekeningen vrijwel allemaal op de Instagram en Facebook pagina van ByNatasja Drawings. Zo heb ik er niet alleen plezier van, maar jullie ook. Dus wil je me blijven volgen, druk dan snel op het linkje om te kunnen volgen.

 

Ik maak de tekeningen in de app ‘Adobe Sketch’ op mijn iPad met een Apple Pencil om nauwkeurig te kunnen tekenen. Het fijne is dat je met laagjes kunt werken en hierdoor heel fijn kunt werken. Tenminste dat vind ik! Ik vind het heerlijk om met schaduwen te spelen en wil daar echt nog beter in worden.

Wat vinden jullie van mijn doodles? En welke hobby’s hebben jullie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close