peuter primark shoplog

Peuter Primark shoplog – herfst/winter 2019 | VIDEO

We gaan alweer zo goed als de herfst/winter van 2019 in. Isabelle groeit hard en het was dus tijd voor nieuw kleertjes en dus ook tijd om weer eens een shoplog op te nemen voor jullie! Het is een hele leuke Peuter Primark shoplog geworden en ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik! Sowieso was het alweer héél lang geleden dat ik een extra video maakte, dus mocht je nog ideeën hebben voor meer video’s, laat het me hieronder bij de reacties even weten!

Klik hier om de Peuter Primark Shoplog te bekijken als dat hierboven niet lukt. 

Dat was dus de shoplog! We gingen eigenlijk alleen maar naar de Primark voor nieuwe broekjes, maar tja… Volgens mij zijn er weinig ouders die met alleen datgene thuis komen waar ze voor naar de Primark gingen, haha! En het pakpapier is natuurlijk niet herfst/winter gerelateerd of überhaupt fashion gerelateerd, maar hadden we wel nodig. Zo zie je maar…

Lees ook: BABY SHOPLOG | 5 nieuwe kleren voor nog geen €15

Hopelijk vonden jullie deze shoplog leuk om te zien. Mocht je nog tips hebben voor bij dat okergele broekje, dan hoor ik het graag! En wil je meer video’s zien (zoals de weekvlogs) abonneer je dan snel op mijn YouTube kanaal!

Waar kopen jullie graag kleding voor jullie kids?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close