Filmpje DIY: aardbeien/honing masker

Hoi allemaal!

Helaas, helaas. Niemand heeft het geraden – leuk al die reacties op Facebook, maar ik bedoelde natuurlijk hier 😉 – dus helaas, geen gezichtsbehandeling!

Maar wat ik wel voor jullie heb is mijn eerste filmpje op YouTube! Het is een DIY: Do It Yourself. Hierin laat ik zien hoe ik voor het eerst een eigen masker maak met aardbeien en honing. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en hoop dan ook vele reacties – zowel hier als op YouTube en Facebook – van jullie mogen te ontvangen.
Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie ook op de “thumbs up” button willen drukken om mijn video te liken.

Ik kijk uit naar jullie reacties! Hier is mijn filmpje:

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close