vlog 196

Op VAKANTIE met het hele GEZIN ? + HORMONEN uitbarsting? | VLOG 196

Voor het eerst sinds 9 jaar gingen Roy en ik weer op vakantie. We gingen niet alleen met ons eigen gezin, maar met heel mijn gezin. Mijn ouders waren in maart 40 jaar getrouwd en namen ons een midweek mee naar Roompot Katjeskelder in Oosterhout. Wat was het leuk! En dat is ook terug te zien in de beelden die ik vandaag met jullie deel! Verder heeft Lucas twee hele grote sprongen gemaakt, waren we relaxt op de camping bij vrienden én had ik last van een hormonen uitbarsting. Dat en meer in deze nieuwe weekvlog.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close