Boekje ♦ Zwanger / Niet Zwanger

Je kent ze wel: die leuke boekjes van Pauline Oud waar jij en/of anderen iets in kunnen schrijven over je nieuwe baby. Of die 9 maanden boekjes. Maar de hele weg er naar toe wordt nergens vastgelegd. Tenzij je – net als ik – al een blog bij houdt voordat je überhaupt zwanger bent. Ik kwam een boekje tegen waarin je dat dus wél kwijt kan. Dat moest ik hebben!

zwanger-niet-zwanger-boekje-02

Het boekje is helemaal in dezelfde stijl als de andere boekjes van Pauline. Met dezelfde leuke illustraties en nog belangrijker met al die vragen die je over 5 jaar alweer vergeten bent.

zwanger-niet-zewanger-boekj-03

Ik kan er niet veel over vertellen, want het is vooral een kwestie van invullen. En gezien ik nog even anoniem ben… 😉

zwanger-niet-zewanger-boekj-04

In het begin kun je al héél veel invullen! Maar dan kom je uiteindelijk bij je eerste zwangerschapstest moment. En als het je dan nog niet gelukt is, moet je weer een maandje wachten voordat je weer in het boekje kunt schrijven. Voor later is dat natuurlijk heel leuk, maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer jammer dat je niet wekelijks bijvoorbeeld iets te schrijven hebt.

zwanger-niet-zewanger-boekj-05

Maar goed, je kunt ook beslissen om elke week 2 bladzijdes in te vullen in plaats van alles wat je al kunt… Zoals informatie over je eigen ouders…!

zwanger-niet-zwanger-boekj-07

En gelukkig heb je toch nog notitie bladzijdes tussendoor. Dus als je écht iets kwijt wilt – zoals alles wat je in je lichaam voelt op het moment dat je gestopt bent met anticonceptie – kun je dat gewoon schrijven.

zwanger-niet-zwanger-boekj-08

En als het dan uiteindelijk gelukt is, kun je weer helemaal happy verder schrijven!

Ik heb het boekje in een lokale cadeaushop gekocht voor €14,95.

Lijkt dit ook iets voor jou? En als je al zwanger bent (geweest), heb je dan wel  het proces er naar toe bijgehouden?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close