Waar haal ik mijn bloginspiratie vandaan?

Het is zaterdagavond als ik dit typ. Vandaag heb ik al de hele dag aan mijn blog gewerkt. Net als gisteren. Met de nieuwe Europese privacywet, moest ik een privacyverklaring opstellen en achter de schermen ben ik ook bezig met alles te controleren. Daarnaast heb ik een aantal samenwerkingen voor de boeg en wilde ik van een hoop dingen foto’s maken zodat ik vooruit kan bloggen. Dat krijg je als je even veel inspiratie hebt. Maar waar haal ik mijn bloginspiratie vandaan?

Mijn eigen leven

Natasja Online is mijn persoonlijke blog en dus zou ik over iedere dag kunnen bloggen. Iedere dag een verslag over mijn dag. Heel eerlijk: dat zie ik dan ook weer niet zitten, maar het zou kunnen. Dat ik niet iedere dag over mijn leven schrijf, wil niet zeggen dat ik daar geen inspiratie vandaan haal. Je raadt het al: daar haal ik juist veel inspiratie vandaan. Vooral nu rondom het moederschap. Dat is nu toch een groot deel van mijn leven. Maar ook dingen die gebeuren om mij heen, het gebruik van producten en verhalen van anderen.

Mijn oude blogs

Afgelopen week blogde ik al over mijn oude blogdomeinen en over de artikelen die ik van die oude sites op deze heb geplaatst. Doordat ik alle artikelen moe(s)t controleren, had ik ineens weer heel veel overzicht over alles wat ik ooit geschreven heb. Bij veel artikelen bedacht ik me dat ik wel weer zulke soort artikelen kon schrijven. Of doordat het onderwerp nog lang niet helemaal besproken is of omdat mijn mening veranderd is.

Andere blogs

Hoewel ik merk dat bloggen minder populair is geworden in vergelijking met bijvoorbeeld 4 jaar geleden, wordt er nog heel wat afgeblogd. En dus zijn zowel oudere artikelen als nieuwere artikelen van andere bloggers een inspiratie. Zolang mijn verhaal over die onderwerpen anders is, vind ik dat ik hun artikelen gewoon als inspiratie voor mezelf kan gebruiken. Zeker omdat het vaak toch net een andere kant op gaat qua blogpost.

De wereld om mij heen

Tja, en dan eigenlijk gewoon alles wat ik zie, hoor en lees om mij heen. De hele wereld is een inspiratiebron. Overal kun je onderwerpen vandaan halen. En het is aan mij als blogger om er iets mee te doen.

Als jij een blogger bent, waar haal jij dan jouw inspiratie vandaan?

Bron afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close