Happy Moments #8

Elke woensdag deel ik mijn Happy Moments met jullie. Momenten waar ik gelukkig van werd, momenten waar ik – achteraf – om kon lachen en momenten omdat ik ze gewoon met jullie wil delen. Afgelopen week had ik een akward ervaring op het toilet, leerde ik hoe je kookworst-olie moet maken en had ik nog vele Happy Moments meer. 

  • Op het werk op de wc zitten – de grote boodschap 😛 – en er achter komen dat het toiletpapier op is. Gelukkig voor mij zit onze wc verstopt in nog een apart hokje waar een wasbak staat. Daar hangt een apparaat met papieren doekjes. Eerst dus goed geluisterd of er niemand aan kwam, toen snel de deur opengemaakt en papiertjes gepakt. Akward!
  • Achter een auto rijden met een levensgrote foto op de achteruit. Daarvan schrikken en uit nieuwsgierigheid diezelfde auto inhalen. Guess what? De bestuurder was de man op de foto. Uhhh, why?!?
  • Een ouder die aan mij vraagt of ik afgevallen ben en vervolgens zegt dat ik er goed uit zie! Mooi compliment op de vroege ochtend terwijl ik mezelf heb moeten haasten!
  • Om op dezelfde dag van een leerling te horen dat ik echt niet hoef af te vallen! #kinderenvertellendewaarheid
  • Op zowel vrijdag als zaterdag geen artikel online te zetten omdat ik het echt tijd vond om even nergens mee bezig te zijn.
  • Om het daarna toch maar snel weer te missen.
  • In slaap vallen tijdens Harry Potter 2. Mijn liefde voor Harry Potter is groot, maar mijn liefde voor slapen is soms nóg groter!
  • EIN-DE-LIJK de iPhone 6S kunnen bestellen! #geduldiseenschonezaak
  • “We moeten ook nog kokos-olie halen.” “Kookworst-olie?” Aldus mijn schoonmoeder.
  • “Dan gooi je kookworst in de juicer en dan heb je kookworst-olie!” Aldus Roy 😉

Wat was jouw Happy Moment afgelopen week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

20 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close