Winactie #2

gezichtsbehandeling

Oh my, oh my, oh my! Wat kan ik jullie blij maken! Ik mag namelijk van Oriflame gezichtsbehandelingen weggeven! Dat is nog eens een leuke winactie hè?!
Lees verder om er achter te komen wat je hiervoor moet doen!

Eigenlijk is het deze keer heel simpel.

1. Volg mijn blog via Bloglovin’ of volg mijn facebookpagina. Je mag ze natuurlijk ook allebei liken!
2. Volg de facebookpagina van Oriflame.
3. Laat een reactie achter (met het juiste e-mail adres in het e-mail balkje!) dat je mee doet en wat je hebt gedaan. En vertel ook even waar je vandaan komt, zodat de adviseuse die het dichtste bij jouw woont – als je wint natuurlijk – naar jou kan toekomen om je die geweldige gezichtsbehandeling (misschien wel samen met een vriendin!) te komen geven.

That’s it! Per elke 5 likes die er vanaf nu nieuw bijkomen, mag ik één gezichtsbehandeling weggeven!

Volg je mijn blog al via mijn facebookpagina of via Bloglovin’ en wil je kans maken, dan hoef je alleen nog maar stap 2 en 3 te doen!

Ik zou het leuk vinden als je mijn actie bijvoorbeeld ook deelt via Twitter. Dat kan door het volgende te tweeten: ‘Doe nu mee aan de winactie op beautyflamenatasja.nl van @beautyflame2013 en maak kans op een gratis gezichtsbehandeling!’

Deze winactie loopt tot eind januari!

Wat houdt een gezichtsbehandeling in?
Elke adviseuse doet het op haar eigen manier, maar hieronder vind je in het kort wat het ongeveer in houdt.
– Je hoeft de deur niet uit, want de adviseuse van Oriflame komt bij jou thuis!
– De behandeling (ongeveer): reinigen van de huid eventueel met masage, scrubben, hydraterend maskertje, ampul (vitamine bommetje voor de huid zeg maar), oogcrème en dag- of nachtcrème.
– Zijn er dan ook nog verplichtingen? Nope. Het zou wel fijn zijn als de adviseuse iets te drinken krijgt. En natuurlijk zal ze je ook de huidige brochure laten zien, maar je koopt alleen als je iets wil kopen. Vond je de behandeling en de producten zó fijn? Dan kun je er misschien nog voor kiezen om een gezellige Oriflame avond te plannen met je vriendinnen! Natuurlijk is dit ook niet verplicht, maar wel héél gezellig!

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close