Weekvlog 218

MENING over AFVALLEN + heel veel HUMOR | VLOG 218

Wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog. Een vlog vol hele leuke dingen. Al begint de vlog voor mij wat verdrietig, want we sluiten een hoofdstuk af. Verder sport ik met mijn peuter, gaan we met vrienden naar het Kabouterbos, moet ik mezelf ondertitelen omdat je het niet meer kunt horen door mijn lach (en ja, dit was echt heel dom!), proeven we samen een onbekend drankje, klets ik met jullie over vanuit huis werken, probeert Lucas zelf zijn toetje te eten en deel ik mijn inzichten en mening over afvallen, calorieën tellen en een lifestyle hebben. Dat en meer in deze nieuwe mama vlog!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close