Fun

Alle blogs in mijn favorieten (+ spam!)

Zo meiden (en jongens)! Zijn jullie er klaar voor? Vandaag een overzicht met echt alle blogs die in mijn favorieten staan. Zowel op mijn telefoon als op mijn laptop. Want tja, als ik eenmaal een leuke blog tegenkom, sla ik hem op! Dus kijk ik op mijn telefoon, dan sla ik hem daar op. Kijk ik op mijn laptop… Nou ja, je snapt het! Laten we snel beginnen! Ps.: de 29(!) blogs staan in willekeurige volgorde! 

UPDATE 29-01-2020: IK HEB DE LINKS VAN BLOGS WEGGEHAALD DIE NIET MEER BESTAAN.

DAILY CUP OF BLABLABLA
Ik hou van Nesrin en haar schrijfstijl. Een blog die ik écht elke dag bezoek. Persoonlijke verhalen over haar gezinsleven, hardlopen en alles wat haar bezighoud sieren haar blog in een stijl vol humor en zelfspot. Jep, Nesrin gaat groot worden.

YOUNIQUE BLOG
Femke staat hier niet alleen omdat ze mijn schoonnichtje is – ja, wij vinden dat een woord! – maar écht omdat ze een FAN-TAS-TISCHE schrijfster is! Zowel op haar blog als voor tijdschriften. Heerlijk gezellig vol leuke vondsten en DIY’s!

GEWOON SHER
Gewoon Sher is écht ‘gewoon Sher’! Ze schrijft niet zo super veel, maar als ze schrijft is het écht leuk! Bijvoorbeeld dit artikel over ‘man versus treindeur’. Haar artikelen zijn héérlijk geschreven en ze toveren absoluut een lach op je gezicht.

TUXEDOCAT.NL
Deze blog volg ik nog niet zo lang. Om iets preciezer te zijn: één week en misschien een paar dagen. Maar zij is gek op spellen, ik ben gek op spellen. En tja, dat matcht. Nu schrijft ze niet alleen over spellen, maar ook over haar katten en haar pup, heeft ze wel eens een receptje online, luchtige onderwerpen en ook Friday Freebies die ze zelf maakt. Gewoon een heerlijk luchtige blog en daarom dat ik hem zo leuk vind!

THE BLOG NEXT DOOR
Deze blog van de 19 jarige Mylou is vooral heel variërend. En daar hou ik de laatste tijd erg van. Niet te lange teksten en vooral recht voor haar raap.

HET IS MARG
Nog zo’n blog waar ik door de lay-out haar al ben gaan volgen. Maar ook echt leuke artikelen! Ook hier is de variatie groot. Van gezondheid tot persoonlijke verhalen en fashion en recepten.

ELFISELFIE
Beauty, fashion, travel en feel good artikelen. Daarvoor moet je zijn bij ElfiSelfie. Ze post zo’n 2x in de week heerlijk luchtige artikelen.

SIMPLYNSPECIAL
Nina’s lifeblog heeft een heerlijke persoonlijke sfeer met een mooie afwisseling van beauty/fashion met persoonlijke artikelen.

KIM DONZ
Kim schrijft heerlijk luchtige artikelen. Vooral heel gevarieerd! En zoals ik dat eerder al aangaf, hou ik daar zelf heel erg van! Jep, ik kom hier graag op bezoek!

SARAH REBECCA
Sarah Rebecca ken je misschien beter als ‘Ultimate Fashion Lover’. Sinds een paar weken heeft ze haar blognaam veranderd in haar eigen naam omdat ze over meer schrijft dan fashion en beauty. Jep, echt een meid om te volgen!

BJARN VIDAR
Jep, er staat ook een jongen tussen. Bjarn is een jongen die over van alles schrijft wat hem interesseert. En geloof me, hij dat doet echt leuk. Zo ben ik vooral fan van zijn ‘Gifjes op Vrijdag’.

I’M FEELING GOOD
Een blog die ik nog niet zo lang ken, maar wel een leuke. Ook hier weer beauty en fashion, maar ook food, lifestyle en blog tips.

BY DAGMAR VALERIE
Een hele fijne blog met veel tips en inspiratie. Ja, deze blog móet je echt bezoeken!

VISIONARY LIFE
Een blog die zich richt op het leven. Vol positiviteit en véél tips!

WRITING MONIQUE
Monique maakt zo’n leuke DIY’s! Al zal ik ze zelf niet zo snel maken – ik ben hierin toch een beetje een noob – zijn ze enorm leuk om naar te kijken!

PINK GRAPHICS
De lay-out is al super mooi, maar de artikelen zijn ook heerlijk om te lezen! Heel afwisselend en lekker luchtig.

ZOSAMMENENZO
Wat is deze blog heerlijk inspiratievol! En ook zo leuk geschreven. Haar persoonlijke verhalen zijn ook erg leuk om te lezen!

DENISE JOANNE
Met haar liefde voor Disney veroverde ze mijn hart. Maar naast Disney schrijft ze ook over beauty, fashion en lifestyle.

IKBENIRISNIET
Een heerlijke blog over fashion, beauty (dierproefvrij), recepten en inspiratie. Ja, ook echt een blog om even te checken!

UPSIDE OF DOWN
Deze feelgood & lifestyle blog van Simone vind ik ook heerlijk om te lezen. Ze heeft de ziekte van Lyme en is hooggevoelig, maar wil vooral positief zijn en blijven.

BLOGAHOLIC
Absoluut een aanrader voor iedereen met een blog of iedereen die een blog wil oprichten.

PLACEFULY
De blog van Dalinka ken ik door een bloggers what’s app groepje waar ik in zit. Zo mooi om te zien hoe zij zichzelf continue verbetert. Haar foto’s worden steeds mooier en ze schrijft steeds leuker. Uiteraard heeft ze ook hele leuke onderwerpen!

PIIXEL
Ook deze blog ken ik door het bloggers app groepje. Piixel is een blog over fashion, beauty, lifestyle en schattige producten. Vooral geïnspireerd door Japan!

THE BUDGET LIFE
Een blog – zoals de naam al doet vermoeden – over besparen. Met veel tips! Jep, me likey!

LINDSAY VALLEN
Deze blog volg ik nog niet héél lang, maar wat een heerlijke artikelen. Vaak met zelfspot of een mooie boodschap.

MY MERRY MORNING
Ook deze blog ken ik door de app groep. Fashion en lifestyle is wat je vindt op Eva’s blog. Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels.

DAGELIJKSE HAP
Houd jij ook van lekkere recepten en lifestyle artikelen? Op de blog van Kelvin en Laura vind je dit! Laura reageerde altijd veel op mijn blog en door haar ben ik in het what’s app groepje gekomen.

BEAUJINFUL DAY
Een blog over lifestyle en entertainment. Veel Japan geïnspireerd omdat ze daar gewoond heeft. Ook Jin ken ik van het app groepje. Just saying 😉

DINJADONUT
Dinja is een echte creatieveling en deelt alles op haar blog. Nou ja, alles is misschien te veel gezegd, maar wel veel. En Dinja is de laatste in het app groepje.

Nou, dit was het tot nu toe. Poeh poeh. En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle blogs die ik volg via facebook en/of bloglovin’!

Spam hieronder jouw blog!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

61 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close