Mijn 3 beste en slechtste gewoontes of eigenschappen | #30dayblogchallengeNL

Mijn excuses! Door een druk programma zondag en het mooie weer heb ik even drie dagen niet geblogd. Gelukkig zijn er geen regels bij de #30dayblogchallengeNL en gaan we snel door! Vandaag vertel ik jullie mijn 3 beste en slechtste gewoontes en eigenschappen. O jee… 😉

MIJN BESTE 3

 1. Enthousiast
  Ik ben vaak enthousiast. Ik leer iets nieuws? Enthousiast. Blij nieuws? Enthousiast. Leuke dag? Enthousiast? Ik word verrast? Enthousiast. En mijn enthousiasme kan je dan vaak weer omschrijven als blij.
 2. Luisterend oor
  Je kunt bij mij altijd terecht. Wil je iets delen, zit je ergens mee. Ik zal luisteren. Ik probeer dan vaak de situatie te relativeren en objectief te blijven, zodat ik misschien ook nog een helpende hand kan zijn.
 3. Eerlijk
  Als ik ergens niet goed in ben, is het liegen. Je kunt het vrijwel meteen aan mijn gezicht zien. Daarbij voel ik me daarna heel lullig en doe ik het dus ook liever niet. Heus heb ik wel eens een leugentje op bestwil vertelt en ben ik in mijn puberteit ook niet altijd eerlijks geweest (overigens is dat dan ook wel weer uitgekomen…), maar verder zul je me vrijwel nooit op een leugen betrappen.

MIJN SLECHTSTE 3

 1. Chaotisch
  Ik ben in heel veel dingen chaotisch. Mijn gedachtes ratelen wat af (waardoor ik ook iets kan vertellen zonder dat je de logica kan snappen) en spullen liggen maximaal 1 dag op de goede plek (en vervolgens duurt het minstens 1 week voordat het weer allemaal goed ligt). Hierdoor ben ik niet altijd goed georganiseerd, al kan ik dat op sommige momenten ook best wel weer zijn.
 2. Kiezen
  Ik ben enorm slecht in kiezen. Dat laat ik liever aan een ander over. Hoewel ik goed weet wat ik leuk en niet leuk vind, kan ik niet kiezen als ik alle keuzes bijvoorbeeld leuk vind. Of als ik de vraag krijg van Roy wat ik wil eten, maakt het mij eigenlijk niks uit. Zelfs als hij dan nog twee opties open houdt vind ik het lastig om te kiezen. Links af of rechts af? Nee, ook hier kan ik niet uit kiezen als Roy vraagt welke kant we op zullen gaan. Als we in de auto zitten, gaat hij zelfs stil staan zodat ik wel moet kiezen. Héél irritant. Maar goed, dat ik niet kan kiezen is ook best irritant, haha!
 3. Eigenwijs
  Ik ben stronteigenwijs. Als ik vind dat het A is, dan is het A. Totdat je me het tegendeel kunt bewijzen. Dan zal ik ook de eerste zijn die toegeeft dat het D was 😉
  Ik ben iemand die leert door vallen en opstaan. Zelfs als iemand al gezegd heeft dat ik niet hoef te vallen. Dat komt ook omdat ik weet dat ik vaak wel gelijk heb (oe, dat klinkt arrogant!). Ik ben een echt gevoelsmens en ga dan ook vaak op mijn gevoel af. Dus als mijn gevoel iets anders zegt dan wat de persoon voor mij tegen mij zegt, doe ik wat ik zelf denk. Ach… Is niet perse een slechte eigenschap. Het is vaak zelfs ook een goeie eigenschap! Vind ik dan… En probeer nu maar eens het tegendeel te bewijzen… 😉

Best lastig om dit allemaal over jezelf te bedenken, haha! Ik ben uiteraard ook benieuwd naar jullie.

Wat is jouw beste en/of slechtste gewoonte of eigenschap?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close