Exotisch fruit proeven

Een paar weken geleden schreef ik al over de Jumbo Foodmarkt in Veghel. Dat is nu officieel onze favoriete winkel voor de wekelijkse boodschappen. Daar hadden ze ook een aantal exotische fruitsoorten die ik erg graag wilde uitproberen. So let’s do that in front of the camera! En gezien Roy ook graag wilde proeven, deed hij dat mee voor de camera. Helaas was het alleen al donker toen we gingen proeven en moest ik in mijn edit programma de belichting wat aanpassen. Maar zoals je ziet in het filmpje ben ik daar nog niet zo goed in, haha! Komt vast helemaal goed bij het volgende filmpje in het donker! 😉 

  • Kumquat
  • Lychee
  • Passievrucht
  • Nashipeer
  • Kiwano

Heb jij weleens een exotische fruitsoort geproefd? En wat zouden wij ook écht eens moeten proberen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

16 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close