Eindelijk weer vloggen! | KUWN #1

Wayooo! Het heeft me flink wat werk gekost doordat het exporteren elke keer de video verprutste, maar het is me dan eindelijk gelukt! Dus hier is na lange tijd weer een nieuwe video. Specifieker: een vlog. Nog specifieker: op een realityshow-achtige manier. Yes guys, dat horen jullie goed. Ik heb mijn eigen realityshow. Nou ja, amateuristisch dan. Maar toch. Ergens moet er een begin gemaakt worden aan mijn walk of fame. 😉

In deze ‘aflevering’ zie je afgelopen zaterdag en zondag. De ene dag lekker huiselijk en de andere dag… nou ja, misschien ook wel huiselijk. Maar wel heel gezellig om naar te kijken.

Wat vinden jullie van Keeping Up With Natasja?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close