Wat zit er in de luiertas van onze dreumes? | Extra video

Ondanks dat ik wel iedere week een weekvlog upload, waren andere video’s ver te zoeken. Tijd om daar weer wat verandering in te brengen, al beloof ik niet dat ik iedere week een extra video voor jullie heb. Als jullie ideeën hebben voor video’s, dan kun je die mij hieronder bij de reacties laten weten. Denk aan het ouderschap en opvoeden, beauty en lifestyle, entertainment en persoonlijke video’s. Vandaag heb ik in ieder geval een video waarin ik jullie een kijkje geef in de luiertas van onze dreumes. Ik geef een aantal tips en ben ook erg benieuwd naar spullen die jullie mee hebben in de luiertas. Ik hoop dat jullie de video leuk vinden!

Klik hier als je de video niet kunt zien, maar dit wel graag wilt 😉

Bedankt voor het kijken naar deze extra video! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vonden en wat er (als je mama bent) in jullie luiertas mee gaat. Vergeet je dat niet te reageren bij de comments hieronder of op YouTube? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien. Als je op het belletje terug, krijg je er zelfs een melding van!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close