Fun

THE PANCAKE SONG

Wordt dit de nieuwste internetsensatie? Krijgen we hem viral? En iedereen die denkt ‘What the F is dit?’, ik begrijp het helemaal. In vlog #34 maakte ik pannenkoeken. Tijdens het maken van de pannenkoeken bedacht ik een stom liedje. Toen ik deze vlog ging editen kreeg ik spontaan het idee om er een mix onder te zetten en de woorden in de herhaling te gooien. En zo ontstond The Pancake Song! Roy kwam met het idee om hem als apart filmpje te uploaden. Want hé, zulke stomme liedjes gaan vaak viral en wie wil er dan een hele vlog bekijken? En zodoende uploadde ik ook het lied nog eens apart op YouTube. En eerlijk is eerlijk: you hate it of you like it! Natuurlijk hoop ik dat jullie hem allemaal leuk vinden en een blauw duimpje omhoog doen onder het filmpje. En ik ben dus super benieuwd of hij viral kan gaan. Want volgens mij bevat dit wel de ingrediënten – hé, dat is een leuke woordgrap! – om viral te kunnen gaan. Let’s do this!

Wat vind jij van mijn gekke ingeving?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close