X-mas Wisdom 2015

Elk jaar kijk ik uit naar kerst. De gezelligheid is zó fijn. Toch denken we bij kerst als eerste aan eten en cadeautjes. Zijn we dan de ware boodschap van Kerstmis vergeten? En niet de gelovige boodschap, want ik geloof zelf niet. Met kerst draait het erom dat je bij elkaar bent. Dat je elkaar steunt en helpt. Mensen die je kent, maar ook onbekenden. Daarom vind ik acties als Serious Request heel goed. Toch heb ik daar ook nog wel een andere bepaalde mening over, maar die hoort nu niet bij deze quote. 

We zijn nooit alleen. Er is altijd wel iemand die je helpt en steunt. Soms klein, soms wat groter. Hoe dan ook: help elkaar. Want jij wil toch ook niet alleen staan?

FIJNE FEESTDAGEN! <3

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close