The World Around Me #2

Het is al weer mega lang geleden dat ik een ‘The World Around Me’ gemaakt heb. Om precies te zijn was de laatste keer – en tevens ook de eerste, hahaha! – op 19 januari 2015. Zo’n twee weken nadat ik dit blog gestart was. En dus leek het me wel weer eens leuk om een TWAM te maken. Wie weet gebeurt het elke week, maar ik ben ook zo’n doos die vergeet foto’s te maken. Dus we zullen het zien, haha! Ik heb er deze week in ieder geval goed op proberen te letten. Maar niet alle dagen is dat even goed gelukt.

ZONDAG 13 SEPTEMBER 2015

Op zondagochtend probeer ik altijd te sporten. En ook deze keer is het me gelukt om mijn warme bedje te verlaten en naar de sportschool te gaan. Lekker even hardlopen met Evy op de loopband, 8 minuten Fast Fit apparaat en squatten. Oh, en daarna heerlijk genieten van de sauna en een warme douche!
Toen ik thuis kwam ging ik meteen bloggen. Athans dat probeerde ik. Ik wilde een laatste artikel schrijven voor beautyflamenatasja.nl, maar er ging van alles mis na een update van een plugin. Het heeft wat uren aan mailen met mijn host en zoeken naar oplossingen op het internet gekost, maar uiteindelijk kon ik hem toch gaan schrijven!
‘s Middags moest Roy nog even naar mijn ouders en dus ging ik gezellig mee. Ik had wel zin in een potje Mens-Erger-Je-Niet Pesten, maar helaas was het deze keer niet mijn geluksdag. Ik baal nog steeds ontzettend dat je niet meer aan dit spel kunt komen!
En ‘s avonds zijn we ein-de-lijk begonnen aan Breaking Bad! I’m hooked!
Oh, en tijdens het avondeten viel spontaan mijn brug er wéér uit.

MAANDAG 14 SEPTEMBER 2015

Dus, gisteren viel mijn brug uit. Mijn brug zit vast met tijdelijk cement – om het maar even makkelijk uit te leggen. Pas in oktober wordt hij ‘voorgoed’ vastgezet. Dit was al de tweede keer dat hij spontaan los liet. Grrrr…! Gelukkig kan ik hem dan zelf terug schuiven, maar hij zit dan dus wel los. En dus moest ik op mijn werk de tandarts bellen. Huppakee, ik kan er al met mijn ogen dicht naar toe rijden. Niet echt gedaan uiteraard! Na mijn ‘boze’ tandarts bezoek, ben ik weer gaan werken.
Toen ik thuis kwam, was Roy nog steeds niet thuis. En dus maakte ik kip tandoori! Zo lekker! Ik keek tijdens het eten Pokémon via onze mediabox. En ja, ik ben van plan alle 101 afleveringen van het eerste seizoen te kijken. Ik ben bij aflevering 44 of iets! Nerd
Daarna nog even bloggen en voor school werken om rond een uurtje of 8 weer eens te kijken naar GTST. Ik ben daar vorige week weer mee begonnen, na het al 3 jaar niet gezien te hebben. Om half 9 begon Hollands Next Top Model en dat wilde ik ook graag zien! Daarna mooi het bed in om ein-de-lijk weer eens te lezen. Ik lees Inferno van Dan Brown. Helaas maar één hoofdstuk kunnen lezen, want daarna viel ik in slaap.

DINSDAG 15 SEPTEMBER 2015

Oeps! Alleen maar van één activiteit foto’s gemaakt. Nou ja, verder was de dag ook niet bijzonder. Ik moest werken en toen ik thuis kwam moest Roy meteen weg. Maar dat was niet erg, want zo kon ik meteen mijn hardloop kleding aantrekken en gaan met die banaan! Deze keer lekker buiten! Daarna at ik in mijn uppie de restjes kip tandoori op en keek ik ondertussen Pokémon, daarna GTST en ging ik daarna weer even bloggen. Spannend hè? 😉

WOENSDAG 16 SEPTEMBER 2015

Op woensdag (en ook donderdag en vrijdag) geef ik dans en/of drama lessen op de school waar ik werk. Op de foto zie je mijn werkruimte! Verder was deze dag niet zo heel spannend. Ik lag alleen vroeg op bed want ik was moe en voelde me niet zo lekker. Dus kwam later Roy met Odin naar boven. En die gekke boef sprong boven op bed en vond het leuk om boven op mijn hoofd te komen liggen.En daarna in mijn kuiltje. En daarna op de plek van Roy. En daarna… Nou je snapt het: hij is erg bewegelijk.

DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015

En vandaag mocht ik weer lekker met de kids dansen. Als lunch had ik spring rolls mee. Deze had ik gisteren al gemaakt. Ik wilde ze eigenlijk deze dag fotograferen omdat ik het gisteren vergeten was. Maar guess what?
Thuis heb ik nog lekker even geblogd en GTST gekeken. En om half 9 was het weer tijd voor Expeditie Robinson. Ik maakte er een recap van, maar tjee, dat is lastig om zo helemaal bij te houden! Screenshots maken via de tv app op mijn telefoon, meteen mee typen, luisteren en kijken! Hij werd daarom ook eigenlijk wat te lang en volgende week probeer ik hem dus wat korter te houden!

VRIJDAG 18 SEPTEMBER 2015

En alweer mijn laatste dag werken! Lekker dans geven aan de kleuters, al was het deze keer meer een trommel-les! Om half 5 gaan we met een aantal collega’s hardlopen. Ik was vergeten een foto te maken en dus deed ik dat in de auto. Wel toen ik stil stond hoor!
Toen ik thuis kwam, moest Roy meteen weg om te werken. Hij had zijn spaghetti cabonara gemaakt. Die is altijd erg lekker! En daarna wandelde ik met Odin. Gelukkig bleef het droog en kwam er weer een beetje blauwe lucht door de grijze regenwolken heen.
Daarna deed ik de standaard dingen: bloggen en GTST kijken. Toen ik klaar was met bloggen, zette ik Dawsons Creek aan. Die ben ik ook helemaal aan het kijken. Ik ben nu bij seizoen 4!

ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2015

In de ochtend checkte ik mijn telefoon. Facebook, blogs, Twitter, Instagram en Buzzfeed. Op Buzzfeed kon je ‘testen’ welke Disney prinses je bent. En ik ben schijnbaar Elsa. En wat daar staat, klopt eigenlijk wel.
Daarna kleedde ik me aan en nam ik de scooter om boodschappen te doen. Het zou pas om 2 uur in de middag gaan regenen volgens de weer app. Maar helaas. Op de terugweg kwam het er uit. En de foto’s hierboven zijn van maar een metertje of 10! Toen ben ik onder een afdakje gestopt.
Thuis maakte ik zelf granola voor het ontbijt de komende dagen/week/weken(?) en ontving ik een pakketje van een PR bureau! Yay!
In de middag maakte ik mijn favoriete salade: Cowboy Salade. Het recept komt uit het boek Rudolph Kookt 2. In de avond maakte ik Pad Thai. Dit had ik nog nooit gemaakt, maar wat is het lekker! Dit recept komt van de AH app. En daarna ging ik filmen. Ik probeerde een recept uit het boek Powerfood – van Friesland naar New York van Rens Kroes. Dit deed ik voor de camera en kun je vanmiddag op mijn YouTube kanaal zien. En morgen gewoon hier op mijn blog. Daarna moest ik editten en dit artikel schrijven.

Of ik komende week weer een TWAM maak, weet ik nog niet. Wie weet!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close