Update #1 Day Zero

Er zijn alweer 40 dagen voorbij sinds ik gestart ben met het Day Zero project. En daarom is het tijd voor een update.
Ik merk dat het de eerste dagen ontzettend goed ging en dat ik er zo goed als elke dag wel mee bezig ging. Al snel nam dit af en vergat ik het zelf in mijn boekje te noteren. Ik heb namelijk een boekje gekocht om als herinnering na die 1001 dagen terug te kunnen kijken. Dus mijn plan is om weer alles meteen te noteren, zodat ik het ook écht niet vergeet. Hieronder laat ik jullie zien waar ik al mee bezig ben geweest en welke doelen ik al behaald heb.

D A G    1    ♥    1 3    S E P T E M B E R    2 0 1 4

Op de eerste dag dat ik met het Day Zero project aan de slag ging (lees hier wat het is en welke doelen ik gesteld heb) ben ik naar de stad gegaan om een aantal dingen aan te schaffen voor dit project. Als eerste heb ik een notitie boekje van Paperblanks gekocht om voor mezelf later nog een tastbare herinnering te hebben aan dit project. Dit was weliswaar geen doel, maar vond ik wel ontzettend leuk.
Daarnaast heb ik een spaarpot gekocht. Hoe deze eruit ziet en waar hij staat, houd ik natuurlijk geheim. Gemeen hè? Haha! Doel 1 is in ieder geval behaald.
Ook doel 20 behaalde ik al op deze dag: ik kocht namelijk een hoesje waarin ik de visitekaartjes die ik krijg in kan stoppen. Zo heb ik al mijn zakelijke relaties ook bij de hand.
En als laatste lakte ik mijn nagels. Misschien is dit een beetje een gek doel als beautyblogger zijnde, maar ik lak vrij weinig – té weinig – mijn nagels. Dit komt omdat mijn nagellak altijd al binnen 12 uur chipt. Grrrr…. Deze keer bleef mijn nagellak er wél – zo goed als – langer op zitten. Namelijk 2 dagen! Yeah!

D A G    2    ♥    1 4    S E P T E M B E R    2 0 1 4

Deze dag ben ik begonnen aan doel 29: het maken van een bucketlist. Deze heb ik nog niet afgemaakt, maar dat ga ik zeker binnenkort doen.
Daarnaast was ik in overleg met een andere blogger om samen te werken. Dat resultaat staat al online, maar lees je op de juiste dag in dit bericht.

D A G    5    ♥    1 7    S E P T E M B E R    2 0 1 4

Op deze dag was ik vooral op blog gebied erg actief. Door mijn nieuwe introfilmpje op mijn  YouTube kanaal kreeg ik ineens een heleboel nieuwe volgers. Het frustrerende was alleen dat ik deze dag nog maar één abonnee hoefde om de 100 abonnees te halen. En dus om een doel weer af te strepen.
Daarnaast werd ik ook uitgenodigd voor een persevent. In principe kan ik dit doel dus aftekenen omdat het zo letterlijk als mijn doel omschreven stond. Echter vind ik het nog leuker om hem pas af te tekenen als ik ook daadwerkelijk naar een persevent kan gaan waar ik voor uitgenodigd word. Dus deze laat ik nog even staan.
En de eerste betaalde opdracht van de 10 binnen één jaar kwam binnen!

D A G    6    ♥    1 8    S E P T E M B E R    2 0 1 4

Oh yeah! Mijn YouTube kanaal heeft sinds deze dag 100 abonnees! Doel behaald!

D A G    7    ♥    1 9    S E P T E M B E R    2 0 1 4

En deze dag nam ik de eerste van de 33 maskers die ik gedurende het Day Zero project ga nemen. Het was een masker van Dr. van der Hoogh: Creamy Coconut.

D A G    8    ♥    2 0    S E P T E M B E R    2 0 1 4

Al een paar dagen achter elkaar ben ik bezig met Day Zero. Vandaag heb ik mijn beautystash opgeruimd. Pas over een half jaar hoef ik dit weer te doen!

D A G    2 2    ♥    4    O K T O B E R    2 0 1 4

Deze dag stond mijn samenwerking met blogger Saskia van Twinkelbella.nl online.
Daarnaast ben ik gaan eten in een restaurantje wat ik nog niet ken, en dus kan ik 1 van de 4 aftekenen van doel 63. Het was restaurant Xie-Xie in Nuland. Je heb hem ook kunnen zien in mijn vlog van deze dag.

D A G    2 3    ♥    5    O K T O B E R    2 0 1 4

En van de 30 keer dat we in 1001 dagen naar de bioscoop gaan, kan ik nummer 1 afvinken. We zijn naar The Maze Runner geweest. Lees hier wat ik er van vond.

D A G    2 9    ♥    1 1    O K T O B E R    2 0 1 4

Eén keer in het jaar wil ik met mijn moeder iets leuks doen. Deze keer nam ik haar mee naar een workshop visagie. Ook daar heb ik een verslagje van geschreven en kun je lezen door hier te klikken.

D A G    3 9     ♥    2 1   O K T O B E R    2 0 1 4

Oeps, ergens hiervoor heb ik nog een keer met Roy in een restaurant gegeten waar wij nog nooit gegeten hadden, maar ik weet niet meer wanneer! Het was in ieder geval bij La Cubanita in Den Bosch.
Dit bedacht ik me doordat ik deze dag weer ben gaan eten in een restaurant waar ik nog nooit gegeten had. Maar goed. Na vandaag kan ik 3 van de 4 onbekende restaurantjes afvinken, want met de neefjes en nichtjes zijn we gaan eten bij Carras in Den Bosch. Het was mega gezellig en uiteraard héél lekker!

D A G    4 0    ♥    2 2    O K T O B E R    2 0 1 4

En ik ben gestart met 2 nieuwe doelen. Hoewel het bij beide doelen ging om 7 dagen, ga ik deze doelen 9 dagen volhouden. Het gaat over doel 52 (Ga één week lang detoxen) en doel 59 (Drink één week lang minimaal 1,5 liter water per dag). Deze dag ben ik gestart met het Clean 9 (fit-programma). Dus 9 dagen het lichaam reinigen én vooral veel water drinken. Ik drink normaal misschien maar net 0,75 liter water per dag. Veel te weinig dus. Het nadeel hiervan is alleen dat ik nu elk half uur moet plassen, haha! Maar als het helpt bij een gezondere lifestyle…. Yes please!

Dit zijn dus mijn eerste 40 dagen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. En dat ik je misschien – als me dat nog niet gelukt was – heb weten te inspireren om ook het Day Zero project te starten.

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close